Γράφει ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook…

553816_10150729458859644_1712263404_n

Michael Lalos
την Κυριακή
Η Αυτού Μεγαλειότης του. Ο πολυχρονεμένος μας εξοχότατος Κώστας Μπακογιάννης μας τίμησε, στοιχηματίζω μιλώντας για τη δυστυχία των προσφύγων… Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τη βαρυσήμαντη ομιλία του Πρίγκηπος, ο «πανταχού» παρών τοπικός τύπος και σύσσωμος ο κύκλος των παραγόντων αλλά και καταδίκων ανεξάρτητων υποψηφίων της πόλης μας.
——————————————————————————————————–
Ο Μιχάλης Λάλος είναι γνωστός υπερασπιστής των λαϊκών συμφερόντων και η οικογενειακή του παράδοση το αποδεικνύει.
Ο πατέρας του, πρώην Δήμαρχος, με έμμεση εκλογή από το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας – μετά την διαγραφή του από το ΚΚΕ – είχε μια συνεπή πορεία στα δημοτικά μας πράγματα άλλοτε υποστηρίζοντας τον Γεράσιμο Έρτσο και άλλοτε συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Παντελή Γρετζελιά…

Ο ίδιος προΐσταται των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου αλλά ως σήμερα δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία που ζήτησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Τομπούλογλου απο τις 31 Οκτωβρίου 2016 για το θέμα των μισθωμάτων του Κυλικείου του Δημοτικού μας Νεκροταφείου, που τον αφορά άμεσα, για να δούμε πόσο νόμιμα ενήργησε και ενεργεί…Είμαστε στην παράταση!

Οι καταδίκες έρχονται, παρέρχονται αλλά και…έπονται!!!
Ας μας πει λοιπόν κι εκείνος ποιά είναι η πολιτική του τοποθέτηση…σήμερα αλλά και πριν, τι υποστήριζε στις εκλογές του 2012 και του Ιανουαρίου του 2015…για να τον κρίνουμε κι εμείς πολιτικά. Το ψάρεμα στα θολά νερά απλά ανακατεύει τη λάσπη!

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει κριθεί από τον λαό τόσο ως Δήμαρχος Καρπενησίου όσο και ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και στο μέλλον πάλι ο λαός θα τον κρίνει, όπως και τον Μιχάλη Λάλο, αν ξανά είναι υποψήφιος για κάποιο αξίωμα…

Όσον αφορά αυτόν που ανέλαβε αυτόκλητα την υπεράσπιση του Κώστα Μπακογιάννη επισημαίνουμε ότι το συγκεκριμένο πολιτικό πρόσωπο δεν έχει ανάγκη από τέτοιου…επιπέδου συνήγορο, που δεν τολμά καν να εμφανισθεί στις επίσημες εκδηλώσεις της τοπικής οργάνωσης του κόμματος εδώ και μήνες…γιατί βρωμάει μπαρούτι!

Είναι γνωστή η τακτική κάποιων τοπικών σαλτιμπάγκων που υποδύονται τους δημοσιογράφους και υποστηρίζουν μόνον αυτούς που τους τροφοδοτούν ποικιλοτρόπως…

Φαίνεται λοιπόν ότι τώρα στέρεψε η πηγή του Πυργιώτη και το γύρισαν στην …αντιπολίτευση!

Μόνο που είναι απόβλητοι και ανεπιθύμητοι από την μεγάλη δημοκρατική παράταξη τόσο αυτοί, όσο και η αμελητέα παρέα τους!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s