«Φιάσκο» με δαπάνη χιλιάδων ευρώ… το «Χριστουγεννιάτικο Πάρκο» του Δήμου

15967341_1321606517904254_1454205869_o

«Φιάσκο» με δαπάνη χιλιάδων ευρώ… το «Χριστουγεννιάτικο Πάρκο» του Δήμου στο πρ. Στρατιωτικό Εργοστάσιο (Πάρκο Γ.Αποστολάκη) της Νέας Χαλκηδόνας.

Είχαμε έγκαιρα επισημάνει την αλόγιστη δαπάνη χιλιάδων ευρώ από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφεια0Νέας Χαλκηδόνος για την δημιουργία του «Χριστουγεννιάτικου Πάρκου» στον χώρο του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου της Νέας Χαλκηδόνας (Πάρκο Γ.Αποστολάκη).

Στην αρχή έφεραν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζητούσαν έγκριση ποσού άνω των 50.000 ευρώ για το σύνολο των εκδηλώσεων, μετά ειπώθηκε ότι η δαπάνη θα περιοριστεί στις 26.000 ευρώ και σήμερα κανείς δεν γνωρίζει επίσημα ποιό ποσόν δαπανήθηκε τελικά! Ο λαός της πόλης μας δικαιούται και πρέπει να μάθει τελικά πόσο στοίχισε το μεγαλεπήβολο σχέδιο της διοίκησης Βασιλόπουλου…

 ΑΔΕΙΟ το ΠΑΡΚΟ… ΕΛΑΧΙΣΤΗ η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του ΚΟΣΜΟΥ!

Το πιο σημαντικό γεγονός είναι όμως ότι ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής…Ελάχιστοι κάτοικοι και δημότες συμμετείχαν, με αποτέλεσμα να δαπανηθούν μεγάλα ποσά     ( ; ) από τον Δήμο, που θα μπορούσαν να διατεθούν υπό μορφή παροχής τροφίμων και άλλων απαραίτητων ειδών σε οικογένειες της πόλης μας που κυριολεκτικά δεν έχουν τα στοιχειώδη και πεινάνε! H νέα αυτή αποτυχία της Διοίκησης Βασιλόπουλου να προσελκύσει τον κόσμο δείχνει καθαρά την καθημερινή φθορά και την απαξίωση που έχει πλέον καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου για αυτούς, που κάτω από τις γνωστές συνθήκες, κέρδισαν τις δημοτικές εκλογές πριν 2,5 χρόνια. Παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από το άδειο «Χριστουγεννιάτικο Πάρκο» – έμπνευσης της Διοίκησης του κ. Βασιλόπουλου – αν και οι περίοικοι που ζουν την περιοχή είναι οι αδιάψευστοι μάρτυρες της νέας αυτής αποτυχίας της Δημοτικής Αρχής.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s