Το «ΦΕΣΙ» ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ και παίρνει ΠΑΡΑΤΑΣΗ!

newego_large_t_1101_54401985

Σύμφωνα με επίσημα πλέον στοιχεία το «φέσι» που έχει μπει στο Δήμο μας επί Διοίκησης Άρη Βασιλόπουλου και Μιχάλη Λάλου είναι πλέον των 100.000 ΕΥΡΏ και ΟΛΟΕΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, καθώς «ροκανίζεται» ο χρόνος και δημιουργούνται δικαιολογημένα ερωτήματα, αν ο ενοικιαστής του Κυλικείου του Δημοτικού μας Κοιμητηρίου θα μπορέσει να ανταποκριθεί τελικά στις οικονομικές συμβατικές του υποχρεώσεις για τα ενοίκια που οφείλει.

 Παρακολουθούμε το θέμα στενά και θα αναφερθούμε αναλυτικά στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο της νέας αυτής μεγάλης υστέρησης εσόδων του Δήμου μας.

 Όλα θα βγουν στο φώς, πάντα με στοιχεία, τα οποία θα τεθούν υπόψη του λαού, αλλά και των αρμόδιων ελεγκτικών και δικαστικών αρχών την κατάλληλη στιγμή, μόλις ολοκληρωθεί η έρευνά μας.

 Προς το παρόν αρκούμαστε να ρωτήσουμε την Δημοτική Αρχή , την αρμόδια υπάλληλο προϊσταμένη του Δημοτικού μας Κοιμητηρίου και φυσικά τους πολιτικούς – αιρετούς – προϊσταμένους της, τους κ.κ.Βασιλόπουλο, Λάλο και Γαβριηλίδη: Ποιοί ανάβουν τα καντήλια του Νεκροταφείου – μετά την απαγόρευση από την Περιφέρεια της αφής τους από τον Δήμο – τί εισπράττουν και αν όλο αυτό γίνεται νόμιμα;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s