Με μεγάλη επιτυχία η πίτα των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Νέας Φιλαδέλφειας

16831596_1250155841771167_2113090017_n

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτα του Συνδέσμου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας.

Ψυχή της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος Φώντας Μπουσούς και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Ιντζεγιάν πλαισιωμένοι από όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Μεταξύ των παρισταμένων διακρίναμε τον Αντιδήμαρχο Θ.Μανωλεδάκη, τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου των Παλαιμάχων Χρήστο Κοπελούσο, τους επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Λύσανδρο Γεωργαμλή και Απόστολο Κόντο, τον π. Δήμαρχο Παντελή Γρετζελιά, τον π. υποψήφιο Δήμαρχο Χάρη Τομπούλογλου, τον π. Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο των Πελοποννησίων Χαράλαμπο Μπόβο, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Μικρασιατών Χρήστο Τριανταφύλλου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ντίνο Κυριαζή και πολλούς αθλητικούς παράγοντες της περιοχής μας αλλά και γενικά του χώρου του ποδοσφαίρου.

Με 1 λεπτού σιγή τιμήθηκε η μνήμη του πρ. Προέδρου του Συνδέσμου και Δημοτικού Συμβούλου Σταύρου Σκαρπαθιώτη ενώ τιμήθηκαν με διακρίσεις οι:

Παπαιωάννου Ιωάννης, Καλογεράς Ιωάννης, Μιχαγηλίδης Χρυσόστομος, Γαβριηλίδης Γαβριήλ, Νομικός Παρασκευάς, Σεβασλίδης Παύλος, Γάλλιος Ανδρέας, κουτούλας Ηλίας, Λιγνός Θεόδωρος και Τσιφλικάς Γεώργιος. Τις απονομές έκαναν εκτός από τους παριστάμενους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου οι: Θιακούλης Ιωάννης, Ανυφαντής Νικόλαος, Πλαξίδας Γεώργιος, Σιδηρόπουλος Νικόλαος, Μαστρακούλης Βασίλειο και Κουβέλης Άγγελος.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Γεώργιος (Γεώργιος Κατσαούνης), πρώην Διαιτητής καριέρας Β’ Εθνικής που στην συνέχεια τον κέρδισε η εκκλησία.

Καλωσόρισμα στους παριστάμενους έκανα τόσο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φώντας Μπουσούς όσο και ο Γενικό Γραμματέας Γιάννης Ιντζεγιάν.

Η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» που ήταν – το μόνο τοπικό μέσο ενημέρωσης – παρούσα στην εκδήλωση με εκπρόσωπό της, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, όσο και για την εν γένει δραστηριότητα των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της πόλης μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s