Οι «κομμωτές της καρδιάς», κοντά στην τρίτη ηλικία…

a

Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη ήταν η πρωτοβουλία του Ιερού Ναού Κοσμά του Αιτωλού Νέας Φιλαδέλφειας να φέρει τους «κομμωτές της Αγάπης» κοντά στους ηλικιωμένους που ζουν – μέσα σε άριστες συνθήκες φροντίδας και περιποίησης – στο εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Μητροπόλεώς μας «Καλός Σαμαρείτης» Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο προϊστάμενος του Ναού Κοσμά Αιτωλού Νέας Φιλαδέλφειας Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας και τους υπεύθυνους και εργαζόμενους του Ιδρύματος «Καλός Σαμαρείτης», πήρε την πρωτοβουλία να καλλωπίσουν οι «κομμωτές της Αγάπης» τα λευκά μαλλιά των ηλικιωμένων που διαμένουν εκεί!

Η χαρά των παππούδων και των γιαγιάδων ήταν απερίγραπτη…

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην νέα αυτή πρωτοβουλία, στον Κούρτη Παναγιώτη των «κομμωτών της καρδιάς», στην Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, στον Ιερό Ναό Κοσμά του Αιτωλού Νέας Φιλαδέλφειας και τον Προϊστάμενο του αρχιμ.Τιμόθεο Ηλιάκη και φυσικά στους υπεύθυνους και το προσωπικό του «Καλού Σαμαρείτη» που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να έχουν οι γέροντες και οι γερόντισσες μια άνετη, στοργική και αξιοπρεπή διαβίωση.

Ας μην ξεχνάμε ότι από τα πρώτα έργα του νέου Μητροπολίτη μας κ. Γαβριήλ, ήταν με προσωπικές του ενέργειες η ριζική ανακαίνιση του «Καλού Σαμαρείτη», με δωρεά που πέτυχε να δοθεί από ευσεβή χριστιανό του εξωτερικού, με αποτέλεσμα σήμερα το Ίδρυμα να είναι πρότυπο λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών στην τρίτη ηλικία.

Ο υπεύθυνος της ομάδας των κομμωτών της καρδιάς Παναγιώτης Κούρτης μας ενημέρωσε: Οι κομμωτές της καρδιάς ξεκίνησαν πριν από 2 χρόνια από μια ιδέα που είχε η Δέσποινα  Γιαχάκη με πρωτοβουλία της LOREAL και σε συνεργασία με την καλλιτεχνική ένωση κομμωτών Ελλάδος. Το μέλημα μας είναι τον ελεύθερο χρόνο μας,  να επισκεπτόμαστε κάποια ιδρύματα, σχολεία, νοσοκομεία κ.α  να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας αφιλόκερδος  σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s