Τη Δευτέρα θα τραγουδήσει… μόνο ο Άρης! Παραπλάνησε το συγκρότημα που θα συμμετείχε…

74f843ee56a20212f94089642aeb781c_454958

Οι RadioAct ακύρωσαν την εμφάνισή τους και αποκάλυψαν ότι ο Βασιλόπουλος τους παραπλάνησε τόσο για τον σκοπό της όσο και για το κόστος της

Σε ακύρωση της συμμετοχής τους στην συγκέντρωση του Άρη Βασιλόπουλου κατά του γηπέδου της ΑΕΚ προχώρησαν οι RadioAct. Μάλιστα, αποκάλυψαν ουσιαστικά μέσα από ποστάρισμά τους στο Facebook ότι ο Δήμαρχος δεν τους είχε γνωστοποιήσει ούτε το σκοπό της εκδήλωσης, ούτε και το κόστος της.

Αναλυτικά: Σαν Radioact ποτέ δεν θα πηγαίναμε κόντρα σε μια ιστορική ομάδα καθώς και στην κατασκευή ενός γηπέδου που μόνο αναβάθμιση θα αποτελούσε. Ποτέ δεν ενημερωθήκαμε πλήρως για το που συμμετέχουμε δηλαδή ότι θα υπάρξει κόστος 4000 ευρώ και κυρίως ποτέ δεν θα κάναμε μια τέτοια κίνηση με σκοπό τα χρήματα μιας και έχουμε συμμετάσχει σε πολλά μη κερδοσκοπικά φεστιβάλ γι αυτό και εξ αρχής είχαμε συμφωνήσει! Η μουσική ενώνει ανθρώπους δεν δημιουργεί αντιπάλους και εμείς κάνουμε μουσική για αυτά που αγαπάμε! Με αφορμή λοιπόν σχόλια που προσωπικά μας λύπησαν καθώς δεν μας χαρακτηρίζουν ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ τη συμμετοχή μας στο προκείμενο φεστιβάλ!

Η ανακοίνωση των Radioact στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook.

[8]

Δικαιώνεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Τομπούλογλου

Δικαιώνεται ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Τομπούλογλου, ο οποίος αντέδρασε έντονα με την συγκεκριμένη δαπάνη από το  δημοτικό ταμείο σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης  και διατύπωσε την άποψη, ότι ο Δήμος έχει μεν το δικαίωμα να κάνει όποιες και όσες συγκεντρώσεις επιθυμεί, αλλά η πρόσκληση μουσικών συγκροτημάτων και η σχετική δαπάνη που επιβαρύνει το δημοτικό ταμείο ξεφεύγει από κάθε δεοντολογία! Το ερώτημα επίσης που τέθηκε είναι γιατί η συγκεκριμένη δαπάνη δεν γίνεται απευθείας από τον Δήμο που διοργανώνει την συγκέντρωση εναντίον του γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά «φορτώνεται» δια της πλαγίας οδού στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου!!!

Αντίθετοι με την συγκεκριμένη δαπάνη ήταν η Έλσα Παπαγεωργίου (εκπρόσωπος του συνδυασμού του Απόστολου Κόντου), ο Κώστας Γκολφινόπουλος (εκπρόσωπος του συνδυασμού της Βάσως Αγαγιώτου).

Το ερώτημα  είναι, πως η Δημοτική Αρχή του Άρη Βασιλόπουλου αποφασίζει να δαπανηθεί το πόσο των 3.905 ευρώ  για μια συναυλία – συγκέντρωση εναντίον της ΑΕΚ, όταν από ότι ανακοινώνει καθαρά  στην ανακοίνωση του το συγκρότημα των RadioAct δεν γνώριζε το κόστος και τον λόγο που θα γίνει η συναυλία. Και όπως ΞΕΚΑΘΑΡΑ ανακοινώνει, ότι θα  συμμετείχε σε μια συναυλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Περιμένουμε μια απάντηση,

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s