Ανίκανοι να διαχειριστείτε ακόμη και το παγκάρι…

Γ,Τ

Παρακάμπτοντας τα όποια εμπόδια επιχειρεί κατ΄ επανάληψη να ορθώσει ο πρόεδρος του Δ.Σ. στους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης, με πρόσχημα τον κανονισμό, ώστε αυτοί να ασκήσουν την κριτική τους στα πεπραγμένα της Διοίκησης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Τομπούλογλου στην χθεσινή συνεδρίαση έθεσε το θέμα της πλημμελούς καταμέτρησης και διαχείρισης των παγκαριών του Νεκροταφείου.

Η σχετική συζήτηση έγινε σε έντονο κλίμα, κάτι που άλλωστε συνηθίσαμε πλέον κάθε φορά που ασκείται κριτική προς την διοίκηση.

«Είστε ανίκανοι να διαχειριστείτε το παγκάρι. Κάτι που ακόμη και η κατά γενική ομολογία προβληματική διοίκηση της ΓαΪτανά, είχε καταφέρει να κάνει κανονικά την καταμέτρηση κάθε μήνα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τομπούλογλου.

Ανέφερε τα περιστατικά, όπου οι υπάλληλοι του Νεκροταφείου αναγκάστηκαν τουλάχιστον δύο φορές να σπρώχνουν τα χρήματα με ξύλα, αφού λόγω του μεγάλου χρόνου όπου δεν είχε γίνει καταμέτρηση, το παγκάρι είχε γεμίσει και οι επισκέπτες δεν μπορούσαν να ρίξουν χρήματα.

Ανέφερε ότι είναι σε γνώση του ότι έχει χαλάσει η μηχανή καταμέτρησης, αλλά και πριν δεν γινόταν κανονικά η καταμέτρηση, αλλά με μεγάλα χρονικά κενά.

Ο Γιάννης Τουμπόλογλου ζήτησε να τον πληροφορήσει ο Δήμαρχος ποιος ευθύνεται για την πλημμελή καταμέτρηση των παγκαριών αλλά και την ολιγωρία για την αντικατάσταση της μηχανής καταμέτρησης, αφού αυτή είναι εκτός λειτουργίας από τον Δεκέμβριο.

«Φταίει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Λάλος, ο κ. Γαβριηλίδης ή μήπως η επιτροπή που έχει οριστεί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επισήμανε επίσης τον κίνδυνο από την συσσώρευση μη καταμετρημένων χρηματικών ποσών στα παγκάρια, αναφέροντας το περιστατικό λίγα χρόνια πριν με την απόπειρα ληστείας, όπου μάλιστα οι δράστες είχαν κλείσει σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας τους, τους υπαλλήλους μέσα στον νεκροθάλαμο.

Από την πλευρά της η διοίκηση, ανέφερε ότι έγινε η προμήθεια νέας μηχανής και πλέον θα γίνεται συχνότερα η καταμέτρηση των χρημάτων.

Αναμένουμε την τήρηση της υπόσχεσης της.

Αλλά που καιρός για να κάνουν ακόμη τα εύκολα και τα προφανή, όταν το μυαλό τους είναι μονίμως στις συναυλίες.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s