Χαλασμένο φαγητό μοίραζε στο συσσίτιο ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

18716598_1412742788792867_1961986828_n

Καταγγελία έφτασε στην Αναγέννηση από αναγνώστριά μας, η οποία πήρε σήμερα το μεσημέρι το φαγητό που μοίραζε το συσσίτιο (Σοφούλη 2 και Αλεξάνδρου Παπάγου) του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας – ρύζι με κρέας –  και όταν το άνοιξε στο σπίτι της και δοκίμασαν τα παιδιά της  έκαναν εμετό.

Αμέσως  η καταγγέλλουσα έλεγξε το  φαγητό και κατάλαβε ότι ήταν χαλασμένο, δοκίμασε και η ίδια το φαγητό και κατάλαβε ότι είχε ξινίσει.

Αμέσως πήρε το φαγητό και πήγε στους υπεύθυνους για το συσσίτιο του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, κανένας όμως δεν έδωσε μια ολοκληρωμένη απάντηση και κανένας τους δεν πήρε την ευθύνη  σε αυτό το λάθος.

Η καταγγέλλουσα ζήτησε επίμονα να μιλήσει απευθείας με τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, αλλά δυστυχώς δεν  μπόρεσε. Η δικαιολογία ήταν ότι είχε συμβούλιο και δεν μπορεί να μιλήσει.

Η καταγγέλλουσα αφού δεν βρήκε κάποια άκρη με τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας , πήγε στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατάθεσε μήνυση εναντίον του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και των υπευθύνων του συσσιτίου.

Η καταγγέλλουσα μητέρα δήλωσε στην Αναγέννηση:  «Είναι ντροπή να μοιράζουν στους φτωχούς χαλασμένο φαγητό  … Θα το έτρωγαν τα παιδιά μας… Το επιστρέψαμε αμέσως…»

Περιμένουμε μια απάντηση σε αυτό το σοβαρό θέμα.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s