Εισήγηση από την Τοπική Σύμβουλο Ν. Χαλκηδόνας Δήμητρα Πρεβέντη, προς το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας

19398168_1607112146015737_1080218187_n

ΠΡΟΣ

Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας

Αξιότιμε Πρόεδρε και μέλη του Συμβουλίου,

Με την παρούσα θα συμφωνήσω απόλυτα με την ανάγκη λειτουργίας Κέντρου Ενημέρωσης Δημοτών  στο Κάτω Κουκλάκι της Νέας Χαλκηδόνας, χάριν απρόσκοπτης και ευχερούς εξυπηρέτησης των δημοτών αυτής, της γεωγραφικά απομακρυσμένης από τις δημοτικές υπηρεσίες, περιοχής.

Επιπλέον αυτών όμως, επιβάλλεται όπως διαπίστωσα από επιτόπια επίσκεψη της περιοχής και συνομιλίες με κατοίκους της περιοχής, να  λάβουμε απόφαση και εισηγηθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο την ενίσχυση των παρεχόμενων από το Δήμο υπηρεσιών στον τομέα της καθαριότητας και φροντίδας πρασίνου. Αυτό είναι αναγκαίο λόγω της θλιβερής  εικόνας που παρουσιάζουν ορισμένα σημεία της περιοχής αυτής, με αποτέλεσμα την εύλογη αγανάκτηση των δημοτών και του αισθήματος εγκατάλειψής τους από το Δήμο μας. Κάτωθι σας επισυνάπτω ορισμένες φωτογραφίες που απεικονίζουν την κατάσταση και επιβάλλουν τη λήψη άμεσων μέτρων από τα συνεργεία του Δήμου.

-Εγκαταλελειμμένα από έτους τουλάχιστον, δοχεία με λάδια αγνώστου προελεύσεως, επί της οδού Περισσού και Κωνσταντινουπόλεως,  με κίνδυνο διάχυσης αυτών επί της οδού και πρόσκλησης ατυχημάτων διερχόμενων πεζών και αυτοκινήτων.

– Φυόμενα ξερά χόρτα σε όλο το μήκος των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Κηφισού, μαζί με σκουπίδια (πλαστικά κλπ) τα οποία πέραν της εικόνας εγκατάλειψης, ενέχουν κίνδυνο πρόσκλησης πυρκαγιάς.

-Εικόνα εγκατάλειψης στο σημείο των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Περισσού, λόγω της ύπαρξης από πολύ χρόνο σκουπιδιών και αγριόχορτων.

-Εγκαταλειμμένα  μπάζα και αυτοκίνητα επί των πεζοδρομίων

  Για τους λόγους αυτούς,

Προτείνω να εισηγηθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο ή ζητήσουμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, την ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας και φροντίδας πρασίνου, με την άμεση διευθέτηση τουλάχιστον των όσων αναφέρονται ανωτέρω.

Νέα Χαλκηδόνα, 12-06-2017

Η τοπική σύμβουλος

 

Δήμητρα Ν. Πρεβέντη

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s