Στο έλεος του Θεού η Ν. Χαλκηδόνα

194

Ενημερωθήκαμε ότι εδώ και ένα μήνα περίπου καταργήθηκε το Ταχυδρομικό  υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νέα Χαλκηδόνα (Σκλαβενίτης). Το συγκεκριμένο γραφείο εξυπηρετούσε τους  κατοίκους του Μεσαίου και Κάτω  Κουκλακίου, ένα μεγάλο τμήμα της κεντρικής  Νέας  Χαλκηδόνας και της ευρύτερης περιοχής, για πληρωμές λογαριασμών, εμβάσματα κτλ.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην περιοχή του Κάτω  και του Μεσαίου Κουκλακίου δεν υπάρχουν υποκαταστήματα τραπεζών.  Η ταλαιπωρία των δημοτών και κατοίκων των παραπάνω περιοχών – ιδιαίτερα των μεγάλων και ευπαθών ηλικιών – είναι μεγάλη διότι δεν υπάρχει  εύκολη συγκοινωνία και τρόπος άμεσης μετακίνησης για να εξυπηρετηθούν στο υπάρχον κατάστημα των ΕΛΤΑ  στη Ν. Φιλαδέλφειας.

Αναρωτιόμαστε αν το γνωρίζει αυτό  η Δημοτική Αρχή του Άρη Βασιλόπουλου και αν έγιναν κάποιες ενέργειες  ώστε να εξακολουθεί να λειτουργεί το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νέα Χαλκηδόνα, όπως συνέβη και με την προηγούμενη Διοίκηση του Δήμου μας και κατάφερε τελικά  να παραμείνει το υποκατάστημα στη Νέα Χαλκηδόνα. Είναι γνωστό ότι το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ που λειτουργούσε μέχρι πριν ένα μήνα στον χώρο του Σκλαβενίτη, είχε εγκατασταθεί εκεί μετά από απαίτηση του πρώην Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας Νίκου Παπαμικρούλη, επί δημαρχίας  του οποίου κατασκευάστηκε το συγκρότημα Σκλαβενίτη στη Νέα Χαλκηδόνα.

Επίσης ενημερωθήκαμε  ότι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 καταργήθηκε και το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Χαλκηδόνας  που στεγαζόταν σε Δημοτικό χώρο περίπου 20 χρόνια.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε την Δημοτική Αρχή του Άρη Βασιλόπουλου αν έγιναν κάποιες ενέργειες ώστε να παραμείνει το Αστυνομικό Τμήμα στην Νέα Χαλκηδόνα  ή  αν αντέδρασε στην ενοποίηση των Αστυνομικών Τμημάτων Ν. Φιλαδέλφειας  και Ν. Χαλκηδόνας , γιατί  με την κατάργηση του δεύτερου, επιφέρεται μια κατακόρυφη πτώση στο επίπεδο ασφάλειας των πολιτών.

Τέλος θα θέλαμε να ρωτήσουμε την Δημοτική Αρχή του Άρη Βασιλόπουλου, πότε επιτέλους θα ξεκινήσει την αποκομιδή των απορριμμάτων που έχουν συσσωρευτεί λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στους ΟΤΑ, και στις περιοχές του Κάτω και Μεσαίου Κουκλακίου ή αν έχει προβεί η Διοίκηση του Δήμου στον ψεκασμό των απορριμμάτων προκειμένου να αποφευχθούν συνέπειες για τη δημόσια υγεία των δημοτών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s