Αδιαφορία, Ανεπάρκεια, Ανικανότητα και Απραξία της Δημοτικής Αρχής.

74f843ee56a20212f94089642aeb781c_454958

Και εκεί που οι περισσότεροι δημότες είναι διακοπές και τα κρούσματα για διαρρήξεις είναι αυξημένα, ενημερωνόμαστε απλά με ένα  Δελτίο Τύπου του Δήμου ότι:

«σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε η παραβίαση της εισόδου του κτιρίου όπου στεγάζεται το Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας επί της οδού Ν. Τρυπιά 45 καθώς και της κεντρικής πόρτας του πρώτου ορόφου και της προθήκης, όπου εκλάπησαν το ηχητικό σύστημα συνολικής αξίας 4.000,00 ευρώ καθώς και πέντε κασετίνες μεταλλίων ανυπολόγιστης ιστορικής και συναισθηματικής αξίας.

Το συμβάν καταγγέλθηκε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας από τον Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών  Θεόδωρο Μανωλεδάκη και υποβλήθηκε μήνυση κατά αγνώστων».

Είναι σίγουρο ότι η διοίκηση Βασιλόπουλου δεν μπορεί να διαχειριστεί επιτυχώς την καθημερινότητα, αλλά και τις έκτακτες – επείγουσες καταστάσεις, που συνήθως προκύπτουν στην διάρκεια της θητείας μια δημοτικής αρχής, το εύκολο για αυτήν είναι, να μας ενημερώνει με ένα δελτίο τύπου για την κλοπή των μηχανημάτων και μεταλλίων χωρίς να έχει πάρει τα κατάλληλα μέτρα για την φύλαξη των Δημοτικών κτηρίων και την περιουσία του Δήμου και τίποτα άλλο. Για όλα φταίνε οι άλλοι και οι συγκυρίες, η Δημοτική Αρχή ποτέ.

Πληροφορίες λένε, ότι ο Δήμαρχος δεν απαντά σε τηλεφωνήματα στελεχών της Διοίκησης και της Αντιπολίτευσης, γιατί είναι διακοπές. Μάλλον θα είναι πιο εύκολο να αγοράστει καινούργιο ηχητικό σύστημα, που να ασχοληθεί κανείς με μια μικροκλοπή. Έτσι και αλλιώς οι Δημότες πληρώνουν.

Εμείς ρωτάμε, υπάρχουν αποφάσεις που έχουν ψηφιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για την φύλαξη των Δημοτικών κτηρίων; Αν ΝΑΙ, τί έγιναν αυτές οι αποφάσεις; Θα υλοποιηθούν αφού πρώτα διαρρήξουν όλα τα Δημοτικά κτήρια;

Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καμία μέριμνα της διοίκησης Βασιλόπουλου και στα πιο απλά θέματα που αφορούν την πόλη (στο να φροντίσει για την εγκατάσταση ενός συναγερμού σε ένα Δημοτικό κτήριο, γνωρίζοντας ότι μέσα σε αυτό, υπάρχουν αντικείμενα ανεκτίμητης αξίας).

Γενικά υπάρχει μια Αδιαφορία, Ανεπάρκεια, Ανικανότητα και Απραξία της δημοτικής Αρχής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s