Ρεσιτάλ ηθοποιίας… από τον Γιώργο Αράπογλου!

ΑΡ

Εμφανίσθηκε ο κατά τα άλλα εξαφανισμένος από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και τα δρώμενα της πόλης μας Γιώργος Αράπογλου…Εμφανίσθηκε επιτέλους στην συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΑΕΚ στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου με σκοπό να ενημερώσει για το έργο της Περιφέρειας Αττικής που αφορά την «υπογειοποίηση».

Απούσα η Δημοτική Αρχή του Άρη Βασιλόπουλου που αποφεύγει τον ουσιαστικό διάλογο «όπως ο διάβολος το λιβάνι».  Γνωρίζει ο Άρης Βασιλόπουλος και η παρέα του που κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν το έργο της ανέγερσης του γηπέδου, ότι ο διάλογος με την ΑΕΚ θα τον απογυμνώσει από επιχειρήματα και θα καταδείξει την στείρα άρνηση που διακατέχει τον ίδιο και την στενή του ομάδα.

Ας δούμε όμως την «συμπεριφορά» του Γιώργου Αράπογλου… Μια συμπεριφορά τουλάχιστον υποκριτική! Είπε, και τι δεν είπε υπέρ της «υπογειοποίησης» ο εκπρόσωπος του αυτοαποκαλούμενου «νέον» και τόνισε πόσο ωφέλιμο θα είναι το έργο για την πόλη μας, τη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα!!!

Μια χαρά ως εδώ…

Αλλά που ήταν ο μονίμως απουσιάζων κ.Γιώργος Αράπογλου από την σχετική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε πρόσφατα και πήρε απόφαση για την «υπογειοποίηση»;

Αντί να παραστεί στην συνεδρίαση, τόσο ο ίδιος όσο και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι Λευτέρης Πλάτανος και Δημήτρης Κανταρέλης, απουσίαζαν!

Κύριε Αράπογλου, τα πολιτικά σας παιχνίδια τα μάθαμε πια. Νομίζετε ότι μπορείτε να εμπαίζετε την ΑΕΚ και τους ΑΕΚτζήδες! Αν πραγματικά ήσασταν υπέρ της «υπογειοποίησης», θα είχατε δώσει την μάχη σας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, εκεί που σας έταξε ο λαός, και δεν θα αφήνατε ανυπεράσπιστη την ΑΕΚ και το έργο της «υπογειοποίησης», που υποτίθεται ότι εσείς υπεραμύνεστε. Το μόνο που καταφέρατε είναι να δώσετε ένα ρεσιτάλ ηθοποιίας.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s