Οι «πρωταγωνιστές» της «φασίζουσας νοοτροπίας» τακτικής στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας έχουν όνομα…

Mussolini-1938-a-600x386

Οι «πρωταγωνιστές» της «φασίζουσας νοοτροπίας» τακτικής στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας έχουν όνομα: (Άρης Βασιλόπουλος, Γιώργος Πάνος, Μιχάλης Λάλος. Βαγγέλης Κουμαριανός, Ευτυχία Παπαλουκά).

Είναι γνωστό ότι οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου επί Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου δεν παρακολουθούνται πλέον, παρά από ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ συμπολίτες μας. Όλοι αποδέχονται ότι δυστυχώς έχει απαξιωθεί ο θεσμός αυτός, στην συνείδηση των πολιτών λόγω της στάσης της διοίκησης «Δύναμης Πολιτών-Άρη Βασιλόπουλου».

Επίσης έχουν καταργηθεί «μετά πολλών επαίνων» και οι περίφημες «λαϊκές συνελεύσεις» των πολιτών στις γειτονιές της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, που τόσο διαφήμισαν προεκλογικά οι σημερινοί διοικούντες τον Δήμο μας!!! Μια φορά άντεξαν να τις πραγματοποιήσει αυτή η δημοτική αρχή και μετά τέλμα και σιωπή!!!

Ο ίδιος μάλιστα ο Δήμαρχος ακούστηκε μεγαλοφώνως να λέει σε αποχωρούντα Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης

«Πήγαινε να γλύψεις τ’ α@@@@@α του Μελισσανίδη»,

προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Γιάννη Τομπούλογλου, που απευθυνόμενος προς την παράταξη του Άρη Βασιλόπουλου και προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Πάνο τους είπε:

«Δεν ντρέπεστε! Να τον χαίρεστε… (σ.σ. τον Άρη Βασιλόπουλο) Μαζέψτε τον!!!»,  χωρίς φυσικά κανείς να αντιδράσει από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Πάνο (λες και δεν συνέβη κάτι) και από τους Δημοτικούς Συμβούλους της «Δύναμης Πολιτών» του Άρη Βασιλόπουλου!!!

Σε τέτοιο κλίμα δυστυχώς συνεχίζει την πορεία της η απερχόμενη δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου, μέσα σε ένα κλίμα πανικού που – κατά την εκτίμησή μας – όσο πλησιάζει η ώρα των δημοτικών εκλογών, θα οξύνεται απέναντι στους «αντιπάλους» της, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου που νοιώθουν ότι τους απειλούν!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s