Μας τρολάρει κανονικότητα και εκτός ίντερνετ η Διοίκηση Βασιλόπουλου…

acd31-arkas2b3

Τρολάρω: σχετικά καινούργιος όρος που ήρθε στη ζωή μας. Στη γλώσσα του διαδικτύου η λέξη περιγράφει κάποιον χρήστη του Ίντερνετ με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα (mailing list, chat room ή μπλογκ), με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες.

Η Διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου ενώ το 2015 γκρέμισε ξημερώματα το αναψυκτήριο του Κενταύρου στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας γιατί δεν μπορούσε να βγάλει έξω τους καταληψίες μεταξύ των οποίων ήταν και συγγενικά πρόσωπα Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης του Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμης Πολιτών) και από την στιγμή που δεν ήθελε να επέμβει η αστυνομία, θεώρησαν καλό, (Δήμαρχος & Διοίκηση),  να γκρεμίσει όλο το κομμάτι του αναψυκτήριου (νόμιμο και μη ).

Τώρα ξαφνικά βλέπουμε ότι ο Δήμος προσέφυγε στο Συμβούλιο Επικρατείας για να ζητήσει έγκριση για νέο αναψυκτήριο στο Άλσος αφού ο Διευθυντής Δασών Αθηνών δεν εγκρίνει την ανέγερση νέου αναψυκτήριου.

Από την άλλη ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στις 6 Αυγούστου του 2015.

Η κατεδάφιση του αυθαίρετου Κένταυρου αποτελούσε αίτημα της Αριστεράς στην πόλη εδώ και πολλά χρόνια, ενώ υπάρχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και πρόστιμα 3 εκ. ευρώ από διεύθυνση δασών και πολεοδομία. Αντί να απολογούνται που επέλεξαν ένα χώρο που μόλις είχε ανακοινωθεί ότι θα κατεδαφιστεί με στόχο τη δασική προστασία, επιλέγουν τα ψέματα περί καταστολής, εχθρότητας στους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, μέχρι και το ότι έγινε κατάσχεση των αντικειμένων στο χώρο και τους ζητείται αστυνομική ταυτότητα για να τα πάρουν… Ήμαρτον

Να σημειωθεί ότι τον Βασιλόπουλο τον στήριξε μερίδα «αριστεράς» στην πόλη και από ότι και ο ίδιος δηλώνει, πολιτικά κλίνει προς τα αριστερά.

Μας τρολάρει ή όχι;  Και έτσι και γιουβέτσι δηλαδή…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s