Μεταξύ κατεργαρέων… ειλικρίνεια!

6

Εκλογές έρχονται σε λίγους μήνες στην πόλη μας και βλέπουμε με έκπληξη φυσικά, ότι κάποια ενημερωτικά έντυπα, sites, blog περηφανεύονται για την κριτική που άσκησαν στην Διοίκηση Βασιλόπουλου.

Το μόνο που θα πούμε είναι ότι αν κάποιος ανατρέξει στο παρελθόν θα δει ότι το μόνο έντυπο, site που άσκησε από την «ΑΡΧΗ»  αντιπολιτευτικό χαρακτήρα είναι η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Ποτέ δεν υποστηρίξαμε – ακόμα και πριν εκλεγεί-  την «Διοίκηση Βασιλόπουλου», πότε δεν πήραμε χρηματικό πόσο για διαφήμιση από την «Διοίκηση Βασιλόπουλου», ασκούσαμε έντονη κριτική απέναντι στην «Διοίκηση Βασιλόπουλου» και αυτός ήταν και ο λόγος που ο Άρης Βασιλόπουλος «μοίραζε» μηνύσεις εναντίον μας.  Αυτός ήταν ο λόγος που ο Άρης Βασιλόπουλος απέκλεισε συνεργάτες της εφημερίδας μας από πολιτιστικά και μη δρώμενα της πόλης μας.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ποτέ δεν έκανε «τούμπα» υπέρ της Διοίκησης Βασιλόπουλου.

Να θυμίσουμε τα υποστηρικτικά άρθρα και τις μεγάλες διαφημίσεις κάποιων εντύπων και sites υπέρ της Διοίκησης Βασιλόπουλου.

Να θυμίσουμε ότι κάποια έντυπα και sites δεν υπήρχαν «καν» όταν η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ασκούσε κριτική στην Διοίκηση Βασιλόπουλου.

Να θυμίσουμε ότι κάποια έντυπα και sites έκαναν την εμφάνιση τους πριν λίγους μήνες, με σκοπό να «εκμεταλλευτούν» τις Δημοτικές εκλογές που έρχονται.

Κατανοούμε ότι κάποια «παλαιότερα» έντυπα και sites είδαν στην πορεία την ανυπαρξία της σημερινής Δημοτικής Αρχής και αναγκάστηκαν να αλλάξουν ρότα.

Δεν τους επιτρέπεται όμως να βγαίνουν με «περηφάνεια» να λένε ότι είμαστε οι μοναδικοί που ασκήσαμε κριτική απέναντι στην Διοίκηση Βασιλόπουλου. Να τους θυμίσουμε τις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ «αυτών» και της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ με τα άρθρα που δημοσιοποιήσαμε στην έντυπη και ηλεκτρονική «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» όπου ασκούσαμε κριτική απέναντι στην Διοίκηση Βασιλόπουλου και «αυτά» προσπαθούσαν να μας αποδείξουν το αντίθετο.

Σεβόμαστε όλα τα μέσα ενημέρωσης στην πόλη, αλλά μεταξύ κατεργαρέων…  ειλικρίνεια!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s