Επίσκεψη του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν.Φ-Ν.Χ στον «Καλό Σαμαρείτη»

47576370_455758708281542_5503837634469822464_n

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» σε συνεργασία με την Σχολή Κομμωτικής & Αισθητικής NICOLAS BEAUTY επισκέφτηκαν την μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων «ο Καλός Σαμαρείτης» στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, οι σπουδαστές-κομμωτές  τις σχολής, οι γιαγιάδες και οι παππούδες που φιλοξενούνται στην μονάδα αλλά και το προσωπικό της μονάδας γίναμε μια όμορφη παρέα.

Όλοι μαζί, ήπιαμε τσάι, δοκιμάσαμε τα μικρασιατικά γλύκα που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες του Συνδέσμου, συζητήσαμε, τραγουδήσαμε και στην συνέχεια οι κομμωτές της σχολής προσφέρθηκαν εθελοντικά να περιποιηθούν τα μαλλιά των ηλικιωμένων της μονάδας.

Τελειώνοντας την επίσκεψη μας στην μονάδα φροντίδας των ηλικιωμένων, όλοι μαζί δώσαμε ραντεβού να ξανασυναντηθούμε λίγο πριν τα Χριστούγεννα όπου ο Σύνδεσμος Μικρασιατών  Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας  θα διοργανώσει εκδήλωση με μικρασιατικά τραγούδια και κάλαντα, προς τιμή των γιαγιάδων και παππούδων της μονάδας.

Ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» θέλει να ευχαριστήσει θερμά:

  • Την Σχολή Κομμωτικής & Αισθητικής NICOLAS BEAUTY, την Καθηγήτρια της Σχολής Σοφία Μαρούλη και τους Σπουδαστές, Σπάστα Τζόκοβα, Άγγελο Τέλκα, Άλλα Ζέφη, Ίνκα Καρκασάτζε, Μαριάννα Σταμάτη-Τεριζόγλου, Μαριάμ Ταλασβίλι, Τορνικέ Κουρσικιζέ, Αρσάν Μοχάμαντ, Ίνκα Καρκασάτζε για την ανιδιοτελή προσφορά τους.
  • Το φιλόξενο προσωπικό της Μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων «ο Καλός Σαμαρείτης» για την άποψη συνεργασία.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μικρασιατών παρευρέθηκαν :

O Πρόεδρος Χρήστος Τριανταφύλλου, η Αντιπρόεδρος Χαρά Καμπέρη, ο Γενικός Γραμματέας και Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Χρήστος Κοπελούσος, η Ταμίας Σοφία Αλεφραγκή, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Αντώνης Λεφάκης, η Υπεύθυνη Κοινωνικών Θεμάτων Μαρία Νέννε, η Υπέυθυνη Εκδόσεων Στεφανία Νίκα – Τερζή, η Υπεύθυνη Οργάνωσης Γραφείου Ρένα Σταματοπούλου και από το μητρώο φίλων του Συνδέσμου ο Ιατρός Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s