Από ζεϊμπέκικο καλά πάμε…

zaloggo[1]

Από ζεϊμπέκικο «κάποια» στελέχη της Διοίκησης του Άρη Βασιλόπουλου καλά τα πάνε. Όπου βρεθούν και τους «παίρνει», τσακ ρίχνουν και ένα ζεϊμπέκικο (όποιος ήταν στον χορό του Ατάλλου 16/12/2018, θα καταλάβει τι εννοούμε)

Το νιώθουμε δεν το νιώθουμε θα χορέψουμε. Να δείξουμε ότι είμαστε άντρες βαριοί και ασήκωτοι. Και γιατί όχι, να πάρουμε και ένα χειροκρότημα στο τέλος.

Δεν σοβαρεύσετε επιτέλους λίγο εσείς οι «κάποιοι» της Διοίκησης Άρη Βασιλόπουλου,  και να αφήσετε αυτά τα θεατριλίκια βιτρίνας και να κατεβείτε στις γειτονιές. Να ακούσετε και να δείτε τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών και να νιώσετε τον πόνο και την αγωνία του. Να δείτε ότι η πόλη «πνίγεται» μέσα στα σκουπίδια και να προσπαθήσετε να κάνετε την ζωή των Δημοτών όσο γίνεται καλύτερη.

Μετά παραπονιέστε… «με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα βάζω, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε;» και όλοι τα βάζουν μαζί σας και σας λασπολογούν.

Εκτός και αν μας πείτε ότι είναι ο μόνος τρόπος για να πατρονάρει κάποιος τους ιθαγενείς και να τους φέρει με τα «νερά» του, εκεί θα το καταλάβουμε.

2 thoughts on “Από ζεϊμπέκικο καλά πάμε…

  1. Ρε αφήστε τον Άρη και την παρέα του… Εδώ υπάρχει κοτζάμ Βούρος πλέον στο παρασκήνιο. Ηθοποιός, ταλεντάρα και σκηνοθέτης. Πολιτών Πολιτεία, σαν να λέμε είναι μία μόνο μία η ονειρεμένη φρουτοπία, είναι μία μόνο μία και δεν υπάρχει άλλη καμία!

    Μου αρέσει!

    • Έχει πράγματι μεγάλη πλάκα να βλέπεις (κατά δήλωσή τους) νεοδημοκράτες να γίνονται χειροκροτητές και κλακαδόροι του Γιάννη του Βούρου και του Γιώργου του Λιάνη.

      Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s