Παραιτήθηκε ο Γραμματέας της Δημ. Τ.Ο Ν.Δ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας…

dog-pie

 

Παραιτήθηκε ο Χάρης Τσούλας, Γραμματέας της Τ. Ο Νέας Δημοκρατίας – Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας;

Μάλλον, δεν εξηγείτε αλλιώς η παρουσία του στο ξεκίνημα Δημοτικής Παράταξης στην πόλη μας.

Ο Χάρης Τσούλας κάποιους μήνες πριν έκανε «κήρυγμα» στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ότι δεν πρέπει να παραστούν σε εκδηλώσεις Δημοτικών Παρατάξεων στην πόλη για να μην δημιουργηθούν εντάσεις και παρεξηγήσεις όπως έλεγε, με το γραφείο και με τα μέλη του  Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωσης.

Μάλιστα για να πείσει και τους άπιστους «Θωμάδες» του Διοικητικού Συμβουλίου χρησιμοποιούσε και μία εγκύκλιο που είχε σταλεί -όπως έλεγε- στην Νομαρχιακή και την Τοπική Οργάνωση που έγραφε -όπως την εξηγούσε ο ίδιος- ότι τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Τ.Ο δεν μπορούν να παραστούν σε εκδήλωση Δημοτικού Συνδυασμού – Παράταξης αν η Δημοτική Παράταξη δεν έχει το επίσημο «χρίσμα», στήριξη της κεντρικής Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι γνωστό ότι η κεντρική Διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας δεν θα δώσει επίσημα «χρίσματα» σε Υποψηφίους Δημάρχους και Δημοτικές Παρατάξεις πουθενά στην Ελλάδα, εκτός από συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Οργάνωσης τέθηκε θέμα το πως θα πρέπει να κινηθούν τα μέλη του Δ.Σ  και μάλιστα ο Γραμματέας Χάρης Τσούλας συμφώνησε με την παρακάτω απόφαση.

Δηλαδή: Ότι ακόμα και «ΑΝ» δεν δώσει η κεντρική Διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας επίσημο  «χρίσμα» για τις Δημοτικές εκλογές στην πόλη μας, δεν θα πρέπει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να παραστούν σε εκδήλωση ή να πάρουν ανοικτά θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου Δημάρχου. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, υπάρχει θέμα κανονισμού και υπάρχει περίπτωση να ζητηθεί και από την κεντρική Διοίκηση της Νέας Δημοκρατίας αλλά και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου της Τοπικής Οργάνωσης της περιοχής η «παραίτηση» του.

Άρα, μετά την «χαμογελαστή» παρουσία του Χάρη Τσούλα στο ξεκίνημα Δημοτικής Παράταξης της πόλης, να υποθέσουμε ότι έχει «παραιτηθεί» ή σύντομα θα «παραιτηθεί».

Να τονίσουμε ότι κανέναν δεν ενδιαφέρει με ποια Δημοτική Παράταξη πήγε ο Χάρης Τσούλας και για αυτό δεν την αναφέρουμε. Ο κάθε πολίτης είναι ελεύθερος να αποφασίσει τι θα κάνει, με ποιον θα πάει, πως θα πάει.  Αλλά δεν μπορεί κάποιος να κάνει «κήρυγμα» και να θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

4 thoughts on “Παραιτήθηκε ο Γραμματέας της Δημ. Τ.Ο Ν.Δ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας…

  1. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι, ο εν λόγω κύριος που αναφέρεται το άρθρο ήταν από τους πρώτους που έκραζαν σε καφετέριες της περιοχής μας τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που πρόκειται να εισχωρήσει όταν τέτοιες ημέρες πριν από μερικά χρόνια είχε εμπλακεί στην υπόθεση που είχε αναστατώσει την πόλη μας! Και δεν ήταν ο μόνος, αλλά με άλλους δύο τότε κολλητούς του «γαλάζιας» απόχρωσης…

    Μου αρέσει!

  2. Ακριβοδίκαιη ανάρτηση. Η εμμονή στην κομματική πειθαρχία δεν μπορεί να είναι a la cart. Ωστόσο, αν αναφέρεστε σε φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από έναν καφέ σε κεντρικό μαγαζί της πόλης, ενδεχομένως να ήταν απλώς μια κοινωνική συνεύρεση. Μια παρέα δηλαδή που πίνει καφεδάκι και φωτογραφίζεται για το Facebook. Ένα καφεδάκι μπορεί να σημαίνει πολλά αλλά πολλές φορές μπορεί να μην σημαίνει και απολύτως τίποτα σε πολιτική βάση. Αλοίμονο αν πίναμε καφέ μόνο με τους πολιτικούς μας φίλους και τους ομοϊδεάτες μας. Όπως και να ´χει, αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν οι υποβόσκουσες προθέσεις όλων. Τι έμεινε; 120 μέρες, χοντρικά. Ας μην βιαζόμαστε όμως να «καταδικάσουμε» έναν καφέ. Δεν ήταν δα και πολιτική συγκέντρωση.

    Μου αρέσει!

  3. @Κοινωνιολόγος, Συμφωνώ με αυτά που γράφεις, και από φαίνεται είδες την φωτογραφία, μάλλον όμως δεν θα πρόσεξες το τι γράφει η λεζάντα: Ξεκινήσαμε! Δυνατή ομάδα… συνάντηση για το ξεκίνημα μας … για την πόλη κτλ. Άρα δεν είναι μια απλή κοινωνική συνεύρεση ή ένα πρωινό καφεδάκι με φίλους.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s