Κουίζ 2: Ποιος Υποψήφιος Δήμαρχος;

Scene

 

Επειδή από ότι βλέπουμε στο internet είναι της «μόδας» τα Quiz ας βάλουμε και εμείς ένα Quiz, συμπληρώνοντας κάποιο άλλο που κυκλοφορεί.

Ποιος Υποψήφιος Δήμαρχος ήταν μαθητής Δημοτικού στην σχολή Χατζήβεη που αμέσως μετά έφυγε και πήγε κάπου στα  Βριλήσσια ή Μελίσσια αν δεν κάνουμε λάθος, που στην συνέχεια ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το μνημόνιο όπως είπε «Με τσαλακωμένη συνείδηση αφού ρίχναμε ζαριές».

Στην συνέχεια αποφάσισε να κατέβει σε κάποιο Δήμο Δήμαρχος, προσπάθησε στην αρχή στον Δήμο Βριλησσίων (πληροφορίες τα λένε) δεν του βγήκε εκεί και έτσι ήρθε στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην Νέα Χαλκηδόνα. Αναζήτησε το επίσημο χρίσμα από Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) -δεν του βγήκε ούτε αυτό- και έτσι πήρε την υποστήριξη μόνο της Κεντρικής Διοίκησης του ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) -γιατί η Νομαρχιακή και το τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ έδωσαν την στήριξή τους σε άλλον υποψήφιο Δήμαρχο- στην συνέχεια πήρε κάποιους κολλητούς φίλους (οι περισσότεροι είναι πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ) του Λύσανδρου Γεωργαμλή από την «Ένωση Δημοτών» και «έφτιαξε την ΔΙΚΗ ΤΟΥ» Δημοτική Παράταξη… και συνεχίζει…

Ποιος;

 

2 thoughts on “Κουίζ 2: Ποιος Υποψήφιος Δήμαρχος;

  1. Ας του πάρει κάποιος ένα GPS μήπως και προλάβει μέχρι το Μάϊο να μάθει λίγο τους δρόμους της πόλης.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s