«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»…

γγγγγ

Η μόνη διαφορά τελικά από την Δημοτική Παράταξη «Ένωση Δημοτών» με την  Δημοτική παράταξη «Πολιτών Πολιτεία» είναι ότι το Λύσανδρος Γεωργαμλής έγινε Γιάννης Βούρος.

Κατά τα άλλα, ο μέντορας, οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και η τακτική της παράταξης παραμένει ίδια. Βλέπουμε ακόμα και την ίδια τακτική που κρατούν οι Επικεφαλής. Όπως όλοι ξέρουμε ο Γιάννης Βούρος δεν εμφανίζεται σε εκδηλώσεις Συλλόγων ή Φορέων της πόλης, εμφανίζεται μόνο κατ ‘εξαίρεση» σε κάποιους και σε αυτούς που θα του υποδείξουν οι μέντορες του, κάτι, που ακριβώς ίδια, έκανε και ο Λύσανδρος Γεωργαμλής.

Αναμένουμε να δούμε επίσης πως θα αντιδράσει ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Πολιτών Πολιτεία» Γιάννης Βούρος μετά την ανακοίνωση συγκεκριμένου Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωση αυτή έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα, αφού για ορισμένους είναι αρεστός και για άλλους έχει προκαλέσει εκνευρισμό λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα του.

Επίσης να κάνουμε μία πρόβλεψη;

Η επόμενη ανακοίνωση Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου για την Δημοτική Παράταξη «Πολιτών Πολιτεία» να δείτε θα είναι ο Γιάννης Αϊβάζης, ναι μωρέ ο ηθοποιός, που είχε βάλει και την προηγούμενη φορά με τον Λύσανδρο Γεωργαμλή. Αυτόν που τον είχαν φέρει από άλλο Δήμο μόνο και μόνο για όνομα.

Να κάνουμε και μια επισήμανση;

Οι περισσότεροι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που έχουν ανακοινωθεί από τον Γιάννη Βούρο, είναι από την διαλυμένη πλέον «Ένωση Δημοτών» του Λύσανδρου Γεωργαμλή.

Να θυμίσουμε, ότι κανένας από τους πρώην Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του Λύσανδρου Γεωργαμλή και νυν πλέον του Γιάννη Βούρου δεν είχαν παραπονεθεί για την ανυπαρξία της αντιπολίτευσης από την πλευρά της Δημοτικής Παράταξης «Ένωσης Δημοτών» του Λύσανδρου Γεωργαμλή στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας , αντίθετα την επικροτούσαν.

Άρα εδώ ταιριάζει και η παροιμία:

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου (μην πάει το μυαλό όμως σε άλλον Παντελή)

 

Η φωτογραφία είναι photoshop και φτιάχτηκε όχι για να θίξει αλλά για να σατιρίσει.

 

3 thoughts on “«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου»…

  1. Ποιον Γιάννη Αϊβάζη και κουραφέξαλα;;; Ας φωνάξουν καλύτερα την σύζυγό του την Μαρία Κορινθίου! Περισσότερους ψήφους θα μαζέψουν!

    Μου αρέσει!

  2. Να κάνουμε και μια ακόμη επισήμανση; Ο υποψήφιος που είναι να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες γιατί είπε όχι στην πρόταση του Παντελή; Μήπως η μαμά του έβαλε χέρι;

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s