Το πρώην ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι στο πλευρό του Γιάννη Βούρου …

κκλκλκκλ

Τελικά δεν θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Ξανά μαζί» του Παντελή Γρετζελιά, ο Δημήτρης Κανταρέλης.

Πριν λίγες μέρες είχε ανακοινωθεί ο Δημήτρης Κανταρέλης ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του Παντελή Γρετζελιά.

Με ανακοίνωση του όμως ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

σας ενημερώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος με την παράταξη «Ξανά Μαζί» στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, για πολιτικούς λόγους.

Δημ. Κανταρέλης

Δημ. Σύμβουλος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Όλα δείχνουν ότι ο Δημήτρης Κανταρέλης θα εισχωρήσει στην παράταξη του Γιάννη Βούρου λόγω ΚΙΝ.ΑΛ. (πρώην ΠΑΣΟΚ). Αφού πληροφορίες λένε ότι ο Δημήτρης Κανταρέλης σε επικοινωνία που είχε με τα κεντρικά του ΚΙΝ.ΑΛ. του άσκησαν βέτο με ποια Δημοτική Παράταξη θα συμμετέχει στις Δημοτικές εκλογές του 2019.

Άλλωστε είναι φανερό ότι η Δημοτική Παράταξη του Γιάννη Βούρου έχει την επίσημη στήριξη των κεντρικών γραφείων του ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ).

Μην ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Βούρος υπήρξε Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και ήταν ένας από τους πρώτους που ήταν υπέρ της ψήφισης των μνημονίων.

Από ότι φαίνεται, ο Γιάννης Βούρος μαζεύει στελέχη από το παλιό ΠΑΣΟΚ αφού έχει και το επίσημο χρίσμα του ΚΙΝ.ΑΛ.

Μην ξεχνάμε ότι:

 • Ήδη οι περισσότεροι από αυτούς-αυτές που έχει ανακοινώσει ανήκουν στον χώρο του πρώην ΠΑΣΟΚ, σημερινό ΚΙΝ.ΑΛ.
 • Μην ξεχνάμε ότι ο Λύσανδρος Γεωργαμλής (πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ) έδωσε το δακτυλίδι στον Γιάννη Βούρο για να κατέβει στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2019. Ο κ. Γεωργαμλής του έδωσε απλόχερα κάποια στελέχη (ότι μπορούσε) από την «ένωση Δημοτών».
 • Μην ξεχνάμε επίσης την ανυπαρξία αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο από την πλευρά του Λύσανδρου Γεωργαμλή.
 • Μην ξεχνάμε ότι ο «πρώην» μέντορας του Λύσανδρου Γεωργαμλή και νυν τώρα του Γιάννη Βούρου είναι παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Μπορεί εύκολα να  καταλάβει κάποιος, ότι γνώριζε για την αποχώρηση του Δημήτρη Κανταρέλη από τον Παντελή Γρετζελιά αργά χθες το βράδυ αφού είχε επικοινωνία για την συνάντηση με τα κεντρικά του ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ). Έτσι εξηγείται και η ανάρτηση που έκανε σε δικό του ηλεκτρονικό ενημερωτικό site όπου ενημέρωνε την αποχώρηση του Δημήτρη Κανταρέλη πριν καν ο ίδιος βγάλει ανακοίνωση.

Αυτό που δείχνει πάντως η κατάσταση είναι ότι ο μόνος που μπορεί να προσεγγίσει τον Μιχάλη Κουτσάκη, (Υποψήφιο Δήμαρχο Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας και παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και τώρα του ΚΙΝ.ΑΛ) και να τον πείσει να εισχωρήσει και αυτός στην Δημοτική Παράταξη του Γιάννη Βούρου (με το επίσημο χρίσμα του ΚΙΝ.ΑΛ -πρώην ΠΑΣΟΚ) είναι ο Δημήτρης Κανταρέλης.

Ίδωμεν…

6 thoughts on “Το πρώην ΠΑΣΟΚ φαίνεται να είναι στο πλευρό του Γιάννη Βούρου …

 1. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
  ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΚΙ ΟΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ ΣΗΜΙΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
  ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΣΟΚΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s