Η συμπαράσταση του Άρη Βασιλόπουλου στον «Δημοκρατικό» Νικολάς Μαδούρο

1374931_10203056092342344_883011957_n-Recovered

Η συμπαράσταση του Άρη Βασιλόπουλου στον «Δημοκρατικό» Νικολάς Μαδούρο

Τώρα εξηγούνται πολλά.

Να ενημερώσουμε ότι 50 και, μέσα ενημέρωσης έκλεισαν με εντολή του Νικολάς Μαδούρο επειδή δεν του άρεσαν αυτά που έγραφαν ή έλεγαν. Ο Νικολάς Μαδούρο δεν επιτρέπει στην χώρα του την ελεύθερη έκφραση, την άσκηση κριτικής ή την διαφωνία, θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο της γνώμης. Για αυτό, όταν ένα ΜΜΕ γράψει, μεταδώσει, αναρτήσει κάποια είδηση που δεν αρέσει στον Νικολάς Μαδούρο, με εντολή του το κλείνει. Τόσο Δημοκρατικά.

Η επιστολή που εξέδωσε η Διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου

Τον  Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο, επισκέφθηκε ο επιτετραμμένος της πρεσβείας της Βενεζουέλας

Τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο και αντιπροσωπεία του Δήμου, επισκέφθηκε ο επιτετραμμένος της πρεσβείας της Βενεζουέλας Freddy Fernández, την Παρασκευή 8/2/2019 στο Δημαρχείο της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Οι δύο αντιπροσωπείες συζήτησαν τα γεγονότα που λαμβάνουν  χώρα στη Βενεζουέλα μετά την αυτοανακήρυξη ως μεταβατικού προέδρου του ηγέτη της αντιπολίτευσης, Χουάν Γκουαιδό και την αναγνώριση του από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.

Ο Δήμαρχος Α. Βασιλόπουλος, διατύπωσε την αντίθεσή του στις έξωθεν παρεμβάσεις ενάντια στον εκλεγμένο νόμιμο πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο και την πεποίθησή του, ότι η Βενεζουέλα πρέπει να προχωρήσει ειρηνικά, με δημοκρατικές διαδικασίες. Μετέφερε επίσης την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του Δήμου στον δοκιμαζόμενο λαό της Βενεζουέλας και την αντίθεσή του στις οικονομικές κυρώσεις που επιβάλλουν εδώ και χρόνια οι ΗΠΑ προκειμένου να  ανατρέψουν τις δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Βενεζουέλα να μετατραπεί σε νέα Συρία, είπε ο Άρης Βασιλόπουλος, εκφράζοντας την ανησυχία του για το ενδεχόμενο ενός εμφυλίου. Τέλος οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν να συνεχίσουν την συνεργασία προκειμένου να υπάρξει μια πρωτοβουλία συμπαράστασης και αλληλεγγύης από την Ελλάδα προς το λαό της Βενεζουέλας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s