Δημοκρατικά Παρατράγουδα… χαλαρών τόνων!

Outlander 2014

Πληροφορίες λένε, ότι Υποψήφιος Δήμαρχος (Γ) που κατεβαίνει στην πόλη και μάλιστα από ότι διαδίδει χαλαρών τόνων, άσκησε πιέσεις στην κεντρική ηγεσία του κόμματος όπου ανήκει ό ίδιος, ώστε να «κόψουν» τον άλλον Υποψήφιο Δήμαρχο (Μ) που κατεβαίνει στην πόλη μας και που τυχαίνει να είναι και αυτός μέλος του ίδιου κόμματος.

Πληροφορίες μάλιστα λένε, ότι μέχρι και τα μεγάλα κεφάλια της ηγεσίας του πολιτικού κόμματος που ανήκουν και οι δύο, πήραν τον Υποψήφιο Δήμαρχο (Μ) και έφτασαν στο σημείο να τον «απειλούν» και να του λένε, ότι αν δεν κάνει πίσω και αν δεν στηρίξει τον Υποψήφιο Δήμαρχο (Γ), θα έχει σοβαρό πρόβλημα συγγενικό του πρόσωπο που κατεβαίνει στις εκλογές σε άλλη περιοχή της Ελλάδας.

Τόσο Δημοκρατικά, τόσο χαλαρών τόνων.

Φυσικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος (Μ) είναι σε δίλλημα στο να κατέβει η να μην κατέβει στις Δημοτικές εκλογές. Από ότι λένε όμως στενοί του συνεργάτες, σκέφτεται να μην κατέβει.

Για να δούμε θα σκύψει το κεφάλι τελικά και θα πάει; Θα αποστασιοποιηθεί; Θα κρατήσει την αξιοπρέπεια του;

Το (Γ) και το (Μ) που δώσαμε στους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους είναι κάποια τυχαία γράμματα και τα δώσαμε ώστε να γίνει πιο κατανοητό το άρθρο στους αναγνώστες.

 

 

1 thought on “Δημοκρατικά Παρατράγουδα… χαλαρών τόνων!

  1. Αν αληθεύουν οι πληροφορίες σας γι’ αυτές τις πρακτικές, γίνεται σαφές ότι πίσω από το δημοκρατικοφανές προσωπείο και την προβολή της καλλιτεχνικής πλευράς σε βάρος της πολιτικής, κρύβεται ένα βαθιά αντιδημοκρατικό άτομο.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s