Το παιδί μίλησε…

φφφ

Το παιδί μίλησε ή για να είμαστε πιο σωστοί, το παιδί ανακοίνωσε γραπτώς (!) παρακαλώ την υποψηφιότητα του με τον συνδυασμό του γνωστού ηθοποιού.
Για το καλό της πόλης μας, για το καλό του …Ζεφυρίου!
Ο άνθρωπος που πήρε το δαχτυλίδι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές από τον Χάρη Τομπούλογλου και το παρέδωσε με τη σειρά του στον Γιάννη Βούρο αποφάσισε να θέσει εαυτόν και στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης του Μαΐου «πρασινίζοντας» ακόμη περισσότερο τον συνδυασμό του κατοίκου των Βριλησσίων.
Αναμένουμε με μεγάλη χαρά να τον ακούσουμε να το λαλάει στα δημοτικά συμβούλια όπως έκανε με μεγάλη …επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε.
Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει πρώτα να εκλεγεί τόσο αυτός, όσο και ο συνδυασμός του.
Ή μήπως όχι;
Από την καλογραμμένη επιστολή που του έγραψαν, εντύπωση μας έκανε η παρακάτω φράση:

…αφού ο Γιάννης Βούρος δεν έχει εμπλακεί στα τοπικά “πάθη”, είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων…

Και προσθέτουμε και να θυμίσουμε:

Ότι ο Γιάννης Βούρος έχει εμπλακεί σε πανελλαδικά «πάθη» (που εν μέρη πιάνει και τα τοπικά) μην ξεχνάμε ότι ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφισε «χαμογελαστός» και χωρίς κανένα βάρος στη συνείδησή του μνημόνια, σε βάρος όλων των Ελλήνων με την χαρακτηριστική φράση «τα ψήφισα αφού έτσι και αλλίως ρίχναμε ζαριές».

Να θυμίσουμε, ότι ο Γιάννης Βούρος κατοικεί στα Βριλήσσια και χαρακτήρισε με πολύ μεγάλη άνεση την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα μας «Ζεφύρι».

Μην ξεχνάμε το λόγο που ήρθε ξαφνικά ο Γιάννης Βούρος για να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος στην Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα.

Μην ξεχνάμε ότι στην περίπτωση που δεν εκλεγεί Δήμαρχος «ΔΕΝ» θα πατήσει το πόδι του στα Δημοτικά Συμβούλια. Θα δούμε έναν δεύτερο Λύσανδρο Γεωργαμλή, χωρίς προτάσεις, χωρίς παρουσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς να ασκεί Αντιπολίτευση (για το καλό των Δημοτών), χωρίς να ανοίγει το στόμα του στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ένα πράμα δηλαδή «άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς».

Φυσικά κανένας από τους Υποψήφίους Δημοτικόυς Συμβούλους από το Πολιτών Πολιτεία «δεν λέει κουβέντα». Ή συμφωνούν με την τακτική και τα λόγια του Γιάννη Βούρου ή δεν τους ενδιαφέρει η πόλη μας.

Αυτό θέλει η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα;

Δεν πρέπει «επιτέλους, οι δοκιμασμένοι» να πηγαίνουν και κάποτε στο σπίτι τους. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνουν; Αφού όλος ο κόσμος είδε ότι δεν μπορούν.

Όσο για το χαμηλών τόνων, είναι ένα θέμα που αφορά επόμενο άρθρο…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s