Η Νέα Δημοκρατία… τα Βριλήσσια… το Περιστέρι… το Ζεφύρι… και τα «μαϊμού άρθρα»

MAIMOY

Ενημέρωση για κάποιους Περιστεριώτες που ήρθαν στην Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα για να στηρίξουν (θα έχουν τους λόγους τους) τους Βριλησσιώτες που βλέπουν την πόλη μας σαν το Ζεφύρι.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει δώσει χρίσμα ή στήριξη σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο στην Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα (με υπογραφή το λέμε αυτό).

Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι που κατεβαίνουν στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου και είναι εγγεγραμμένα μέλη της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Χρήστος Κοπελούσος και ο Χάρης Τομπούλογλου.

Τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι απλά «φαμφάρες» και «μαϊμού» δημοσιεύματα από κάποιους «δήθεν» αρθρογράφους για να μπερδέψουν τους ψηφοφόρους. Οι συγκεκριμένοι πάντα το ίδιο παιχνίδι έπαιζαν το ίδιο συνεχίζουν και παίζουν και τώρα.

Ο πρώην μνημονιακός Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος αποδεδειγμένα έχει το επίσημο χρίσμα του ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ). Έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του κόμματος.

Τα ονόματα που αναφέρει ότι είναι μαζί του και τα παρουσιάζει ως στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, δεν είναι ΚΑΝ εγγεγραμμένα μέλη της.

Οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας, δεν χρειάζονται υποδείξεις, ξέρουν πολύ καλά πλέον ποιον από τους υποψηφίους Δημάρχους θα επιλέξουν, και δεν θα ξαναπέσουν πάλι στην ίδια «λούμπα» από κάποιους περαστικούς.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s