Οι ρατσιστικές απειλές του Γιάννη Βούρου… στην «τριανταφυλλιά». «Δημοκρατικότατες» πρακτικές εν όψη Δημοτικών εκλογών…

τττ

Ο κατά τα άλλα χαμηλών τόνων, ο ευγενικός, ο καλλιτέχνης, ο μνημονιακός πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος άρχισε τις ρατσιστικές του απειλές. Δεν άντεξε από ότι φαίνεται και έβγαλε το πραγματικό του πρόσωπο.

Απειλεί κάποια «τριανταφυλλιά από την Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα» ότι αν χάσει την υπομονή του λέει,  θα γίνει πολύ καλύτερος αν θυμώσει λέει,  και ότι η «καημένη η τριανταφυλλιά» δεν θα μπορεί να βγάζει άλλο μπουμπούκια, να λέει την αλήθεια και να μιλάει γενικά.

Ο Γιάννης Βούρος γράφει στην ανάρτηση του:

Μια γνωστή τριανταφυλλιά που ανθίζει στην Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα και που βγάζει μόνο αγκάθια και δυστυχώς καθόλου ρόδα συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως πιστεύοντας ότι έτσι εξυπηρετεί τον κηπουρό της. Εάν πάψω να κρατώ χαμηλούς τόνους και χάσω την υπομονή μου θα εκπλαγεί. Είμαι πολύ καλός αλλά όταν θυμώσω γίνομαι πολύ καλύτερος.

Ο μνημονιακός πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βούρος λέει ότι «η τριανταφυλλιά λέει ψέματα». Ρωτάμε τον κ. Γιάννη Βούρo να μας πει έστω αν μπορεί την αλήθεια στις παρακάτω ερωτήσεις (αν την πει):

 1. Έχει υπογράψει μνημόνιο; Για πιο λόγο;
 2. Τον στηρίζει το ΚΙΝ.ΑΛ;
 3. Το ψέμα ότι τον στηρίζει η Νέα Δημοκρατία ισχύει;
 4. Αποκάλεσε την Νέα Φιλαδέλφεια Ζεφύρι;
 5. Πήρε το δακτυλίδι από τον Λύσανδρο Γεωργαμλή;
 6. Αποκαλεί Ανεξάρτητο Συνδυασμό το Πολιτών Πολιτεία, ισχύει;
 7. Είναι ψέματα ότι ζήτησε «πρώτα» το χρίσμα από το ΚΙΝ.ΑΛ για να κατέβει στα Βριλήσσια;

Ο μνημονιακός Γιάννης Βούρος κάπου στην ανάρτηση του γράφει:

 … «συνεχίζει να ψεύδεται ασυστόλως πιστεύοντας ότι έτσι εξυπηρετεί τον κηπουρό της»…

Με αυτή την φράση θα πρέπει να γέλασε και ο κάθε πικραμένος, ποιος μιλάει, η καμήλα λένε δεν κοιτάει την καμπούρα της… δεν θέλουμε να μιλήσουμε για εξυπηρετήσεις…

Ο μνημονιακός Γιάννης Βούρος δεν είναι πρώτη φορά που κάνει επίθεση. Προσφάτως σε γνωστή καφετέρια της πόλης την «έπεσε» σε υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο άλλης Δημοτικής Παράταξης επειδή έγραψε σε εφημερίδα την γνώμη του. (Παρακαλούμε ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος να το επιβεβαιώσει).

Τελειώνοντας, να ενημερώσουμε «των χαμηλών τόνων» κ. Γιάννη Βούρο, ότι με απειλές, τραμπουκισμούς και συμπεριφορές πεζοδρομίου δεν κέρδισε κανένας την Δημαρχεία.

Η «τριανταφυλλιά από την Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα» πήρε τα μέτρα της μετά την συγκεκριμένη απειλητική ανάρτηση. Ένα φυλλαράκι της να σπάσει από 20/3/2019 και  μετά, υπαίτιος θα είναι ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνα Γιάννης Βούρος.    

 • Ηθοποιός σημαίνει φως…
 • Άλλο να απειλείς  και άλλο να γράφεις πολιτικά για έναν άνθρωπο…
 • Όταν διεκδικείς την Δημαρχεία σε ένα Δήμο, σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν και διαφορετικές γνώμες. Ο Υποψήφιος που κατεβαίνει πρέπει να το γνωρίζει.

GB

 

 

5 thoughts on “Οι ρατσιστικές απειλές του Γιάννη Βούρου… στην «τριανταφυλλιά». «Δημοκρατικότατες» πρακτικές εν όψη Δημοτικών εκλογών…

 1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Τελικά είναι μεγάλος κωμικός! Ήταν σκληρός και τον έλεγαν Βιτάμ.

  Μου αρέσει!

 2. Αναμενόμενο! Ρατσισμός (Ζεφύρι) και Ομοφοβία (Τριανταφυλλιά) είναι αδέλφια δίδυμα. Με το καλό να πάρετε και το χρίσμα του Κασιδιάρη.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s