Καρμπόν ο Βούρος με τον Βασιλόπουλο… Οι συλλήψεις… και τα ζάρια…

vouros

Ακόμα δεν έγινε Δήμαρχος ο Γιάννης Βούρος και συμπεριφέρεται σαν τον Άρη Βασιλόπουλο. Ο τελευταίος τουλάχιστον έδειξε την συμπεριφορά του αφού πήρε την Δημαρχεία. Ας την πάρει και άλλος πρώτα και μετά βλέπουμε.

Ο Γιάννης Βούρος σε ανακοίνωση του αναφέρει:

… Όμως επειδή στην πόλη μας γνωριζόμαστε όλοι λίγο πολύ μεταξύ μας…

Όχι κ. Βούρο δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας, εσείς ήρθατε «φυτευτός» ξαφνικά στην Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα. Δεν είχατε ακουστεί ποτέ στην πόλη. Σας γνωρίσαμε ως μνημονιακό Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιάννης Βούρος σε ανακοίνωση του αναφέρει:

…τα αυτονόητα που ανέφερα δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση για περιθωριακά blogs που διαχειρίζονται πρόσωπα που μπαινοβγαίνουν ως κατηγορούμενοι στα δικαστήρια και κατά γενική ομολογία προσπαθούν να αποπροσανατολίζουν τους συμπολίτες μας απομακρύνοντάς τους από την αλήθεια για τα δρώμενα της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας, και να υποβαθμίζουν συστηματικά το δημόσιο διάλογο στην πόλης μας, προσπαθώντας να φέρουν στο επίπεδό τους τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Επειδή δεν «γλύφουμε» τον κ. Γιάννη Βούρο μας θεωρεί περιθωριακά blogs (τον ενημερώνουμε ότι είμαστε site) επειδή όπως λέει γράφουμε ψέματα, κίτρινα και λασπολογούμε. (Να θυμίσουμε ότι και κάποιος άλλος τα έλεγε αυτά και μάλιστα όταν γράφαμε υπέρ της ΑΕΚ)

Ρωτάμε και πάλι τον κ. Γιάννη Βούρο να μας πει την αλήθεια στις ερωτήσεις που του κάνουμε, να αποδείξει στους Δημότες της πόλης μας ότι εμείς λέμε ψέματα και αυτός την αλήθεια.

  • Έχει υπογράψει μνημόνιο; Για πιο λόγο;
  • Τον στηρίζει το ΚΙΝ.ΑΛ;
  • Το ψέμα ότι τον στηρίζει η Νέα Δημοκρατία ισχύει;
  • Αποκάλεσε την Νέα Φιλαδέλφεια Ζεφύρι;
  • Πήρε το δακτυλίδι από τον Λύσανδρο Γεωργαμλή;
  • Αποκαλεί Ανεξάρτητο Συνδυασμό το Πολιτών Πολιτεία, ισχύει;
  • Είναι ψέματα ότι ζήτησε «πρώτα» το χρίσμα από το ΚΙΝ.ΑΛ για να κατέβει στα Βριλήσσια;

Να ενημερώσουμε τον μνημονιακό πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βούρο, ότι το περιθωριακό blog και οι διαχειριστές του, που αναφέρει, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην ΑΕΚ, έδωσαν μάχες στην πόλη, στα δημοτικά συμβούλια, χωρίς κανένα όφελος, χωρίς κανένα συμφέρον και εκτέθηκαν ανοικτά και με την υπογραφή του προς τα έξω για την ΑΕΚ κ. Βούρο. Δεν ζήτησαν ούτε ένα τραπέζι σε ψαροταβέρνα κ. Γιάννη Βούρο.

Εσείς αλήθεια κ. Βούρο που ήσασταν τότε; Μήπως κλαιγόσασταν που δεν εκλεχθήκατε και πάλι Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ κ. Βούρο για να ψηφίσετε και άλλο μνημόνιο;

Μήπως κλαιγόσασταν -τα λέγατε σε συνεντεύξεις σας- που χρωστούσατε σε τράπεζες και θεωρούσατε τον εαυτό σας φτωχό πολιτικό; Αν θυμόμαστε καλά υπερψηφίσατε το μνημόνιο με την συγκεκριμένη φράση «το ψήφισα γιατί έτσι και αλλιώς παίζαμε ζάρια», και αυτό ψέματα είναι;

Που ήσασταν εξαφανισμένος τότε κ. Γιάννη Βούρο;

Γιατί δεν ερχόσασταν στην Νέα Φιλαδέλφεια τότε;

Τι σας έκανε να έρθετε τώρα στην Νέα Φιλαδέλφεια κ. Βούρο; Το καλό ψάρι; η θάλασσα;

Τέλος να πούμε στον κ. Γιάννη Βούρο ότι ο ίδιος στην ζωή του, έχει ζήσει μια σύλληψη και από ότι είπε σε συνέντευξή του, δεν έφταιγε αυτός αλλά κάποιοι άλλοι. Άρα υπάρχει το ενδεχόμενο αυτό, να έχει συμβεί και σε άλλους ανθρώπους. Δηλαδή να είναι κατηγορούμενος ένας άνθρωπος χωρίς να φταίει. Έτσι δεν είναι κ. Βούρο; ή όχι;

Δεν μπορεί να είναι μόνο τα «δικά μας» έτσι όπως εμείς θέλουμε και «των άλλων» πάλι όπως εμείς θέλουμε. Κανένας δεν σας «χτύπησε, έγγραψε κίτρινα, με ψέματα η λασπολόγησε» για την προσωπική σας ζωή και το τι έχετε στην πλάτη σας κ. Γιάννη Βούρο. Τα δημοσιεύματα είναι καθαρά πολιτικά.

Εμείς ευχόμαστε να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό, ούτε στα παιδιά σας κ. Γιάννη Βούρο.  Να μην βρεθεί ποτέ κανένας άνθρωπος άδικα στην θέση του κατηγορούμενου.

Ο Γιάννης Βούρος σε ανακοίνωση του αναφέρει:

Καταθέτω δημόσια και έγκαιρα αυτήν την άποψη μου στους συμπολίτες μου για να γνωρίζουν ότι ενδεχόμενη απουσία απάντησης μου στον «κιτρινισμό, το ψέμα και την λασπολογία» δεν είναι αδυναμία, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗ μου επιλογή!

Απαντήστε στα παραπάνω ερωτήματα κ. Γιάννη Βούρο για να αποδείξετε ότι λέμε ψέματα. Εμείς πιστεύουμε ότι δεν είναι πολιτική σας επιλογή η απουσία απάντησης σας, αδυναμία και ο φόβος να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια είναι.

Δυστυχώς κ. Γιάννη Βούρο εδώ δεν είναι θέατρο που γράφετε το σενάριο όπως εσείς θέλετε.

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s