Έσκυψε το κεφάλι…

Human wooden dummy bending down.

Πληροφορίες λένε ότι τελικά ο Μιχάλης Κουτσάκης «έσκυψε» το κεφάλι και κατεβαίνει τελικά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Βούρο.

Να θυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Κουτσάκης είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ως Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Ο Μιχάλης Κουτσάκης ήταν ένας από αυτούς που μέχρι πρότινος «έλεγε προς τα έξω»: Tι δουλεία έχει ο Γιάννης Βούρος με την πόλη μας… από πού και ως πού ο Γιάννης Βούρος Δήμαρχος στην πόλη μας… και τα λοιπά και τα λοιπά και τα λοιπά.

Ο Μιχάλης Κουτσάκης αφού δεν μπόρεσε να μαζέψει τους απαιτούμενους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους για τον Συνδυασμό του, και από την στιγμή που του ασκήθηκε «πίεση» από την κεντρική Διοίκηση του ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) να στηρίξει τον Γιάννη Βούρο, που έχει επίσημα και το χρίσμα του ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ), αποφάσισε να «σκύψει» το κεφάλι και να στρατευτεί με τον «από πού και ως πού» Γιάννη Βούρο.

Κάποιοι πιστεύουν, ότι ίσως ο Μιχάλης Κουτσάκης τελικά, δεν θα έπρεπε να ασχοληθεί αυτή την φορά με τις Δημοτικές εκλογές και να κρατήσει την αξιοπρέπεια του.

#G.H

 

 

1 thought on “Έσκυψε το κεφάλι…

  1. Ειμαι περιεργος να δω πως θα δικαιολογησουν οι ανθρωποι του κ. Παπαμικρουλη τη συνυπαρξη τους με τον Κουτσακη μεσα στον ιδιο συνδυασμο.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s