Πολιτικό «τρυκ»; ή επίθεση στην ΑΕΚ;

dimos_9-768x576

Διαβάσαμε στο «Δημοκρατικότατο» ενημερωτικό site της πόλης «Πολίτης» για  τους Βανδαλισμούς σε δημοτική περιουσία με υπογραφή… και αφήνει κάποια υπονοούμενα…

Διαβάστε το άρθρο του «Δημοκρατικότατου» Πολίτη εδώ:

Η γνώμη μας:

oι ΑΕΚτζίδες δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν και είπαν: Δεν πάμε να διαλύσουμε την παιδική χαρά που παίζουν τα παιδάκια; ΕΛΕΟΣ… ΔΗΛΑΔΗ.

Πολύ καλλιτεχνική γραφή δεν έχουν αυτοί – αυτές που το έγραψαν;

Τα γνωρίζουμε από παλιότερα αυτά τα πολιτικά «τρυκ». Κανένας δεν επιχειρεί να δυναμιτίσει το προεκλογικό κλίμα. Μάλλον κάποιοι προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα την τελευταία ώρα, με «τρυκ» που στρέφουν «τα μάτια» των Δημοτών αλλού.

Όλα γίνονται εν όψει εκλογών και καλό είναι πριν πούμε οτιδήποτε, να είμαστε σίγουροι. Πολλές φορές,  τα φαινόμενα απατούν. Εντύπωση μας έκανε η δημοσίευση του άρθρου στο συγκεκριμένο «Δημοκρατικότατο» ενημερωτικό site της πόλης «Πολίτης» και το «αμέσως» σχόλιο κατά της ΑΕΚ. Αυτό και μόνο, για κάποιους, λέει πολλά.

Aν ο αρθρογράφος έχει κάποια αποδεικτικά στοιχεία, τότε θα του ζητήσουμε συγνώμη και θα υποστηρίξουμε και εμείς μαζί με αυτόν τα λεγόμενα του.

Είναι πολύ εύκολο (για την πόλη μας, που δεν φυλάσσετε κανένα πάρκο και παιδική χαρά) να πάει κάποιος,  να τα διαλύσει όλα, και μετά να αρχίσει να γράφει ότι θέλει. Αν δηλαδή έγραφε Βασιλόπουλος; Θα πιστεύαμε όλοι εμείς ότι το έκανε η ομάδα του Βασιλόπουλου;

Παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος βανδαλισμός αποτελεί μια άθλια ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέα από όλους.

4 thoughts on “Πολιτικό «τρυκ»; ή επίθεση στην ΑΕΚ;

  1. Καλό είναι να αποφεύγεται η συνωμοσιολογία. Καλά το πάτε εδώ και καιρό. Πολιτικά. Όπως πολιτικά πρέπει να σχολιάζονται τα πάντα. Μην κουβαλατε νερό στον τουριστα.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s