Βανδαλισμός στο άγαλμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντίνου του ΣΤ΄ (χρόνια τώρα)… που είναι ο Βασιλόπουλος;

56232252_558422921312698_5854691687518961664_n

Η Α φωτογραφία είναι τραβηγμένη στις 24 Σεπτέμβριου του 2017 σε εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί μπροστά στο μνημείο.

Η Β και η Γ  φωτογραφία είναι τραβηγμένες 2/4/2019.

ΑΒΓ

Από ότι μπορείτε να δείτε και εσείς, το σύνθημα είναι το ίδιο και απαράλλακτο. Μέχρι σήμερα κανένας από την διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου δεν φιλοτιμήθηκε να πάει να καθαρίσει το μνημείο.

Μάλλον επειδή έχει «άλλο» Α, αν είχε κίτρινο, θα ήταν ξεκάθαρο για τον Δήμαρχο ποιος θα το είχε κάνει. Τώρα κύριε Δήμαρχε ποιος το έχει κάνει; Και γιατί δεν έχει καθαριστεί τόσα χρόνια; Εδώ, γιατί δεν κατακρίνεται το συγκεκριμένο Α; Είναι φιλαράκια σας;

Είμαστε σίγουροι, ότι από σήμερα 2/4/2019 και μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα,  ως δια μαγείας, το σύνθημα θα εξαφανιστεί και θα καθαριστεί.

Είπαμε έρχονται εκλογές για τον Άρη Βασιλόπουλο και τους συνεργάτες του. Πρέπει να δείξουν ότι δουλεύουν. Τόσα χρόνια καθόντουσαν, ασχολούνταν με άλλα θέματα. Τώρα τους έπιασε η τρεχάλα. Θα ζητήσουν ψήφους πάλι.

1 thought on “Βανδαλισμός στο άγαλμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντίνου του ΣΤ΄ (χρόνια τώρα)… που είναι ο Βασιλόπουλος;

  1. Σωστό. Οι καταγγελίες για βανδαλισμούς δεν μπορούν να είναι a la carte όταν τυγχάνει ο αντιεξουσιαστικός χώρος να είναι φιλικός.

    Μεταξύ μας πάντως, αισθητικός βανδαλισμός είναι και αυτό καθ’ αυτό το άγαλμα μινιατούρα (αδριάντα δεν το λες) με τον Πατριάρχη σαν χόμπιτ. Το ίδιο ισχύει και για τα χόμπιτ μεταξύ σχολείου και πνευματικού κέντρου που τρολάρουν τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης..

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s