Με «Γαϊτανά» θα πάει ο «Βούρος» τον Δήμο μπροστά…

gaitana

Μην σας κάνει εντύπωση αν ο Γιάννης Βούρος τις επόμενες μέρες ανακοινώσει και την πρώην Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά. Από ότι βλέπουμε έχει πάρει μαζί του -και συνεχίζει- όλους αυτούς (εκτός δύο-τριών περιπτώσεων) που επί Διοίκησης Έφης Γαϊτανά ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Και κυριολεκτούμε για το «απολύτως τίποτα». Οι υποψήφιοι που «παίρνει» μαζί του ο Γιάννης Βούρος είναι αυτοί που ήταν στην Διοίκηση της Έφης Γαϊτανά. Θυμόμαστε όλοι την Διοίκηση της Έφης Γαϊτανά, πιστεύουμε. Δεν χρειάζεται να ανατρέξουμε στο παρελθόν. Αν χρειαστεί όμως θα το κάνουμε.

Επίσης, όλους αυτούς που «παίρνει» μαζί του ο Γιάννης Βούρος είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μόνο αυτοί μπορούν, ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος εκτός από αυτούς, ότι είναι μοναδικοί (άσχετα αν τα θαλάσσωσαν ως Δημοτικοί Σύμβουλοι). Όλοι κατεβαίνουν για το «κοινό» καλό, όπως λένε σε συζητήσεις στην πόλη. Όλοι θέλουν να «φύγει» η σημερινή Διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου. Όλοι βλέπουν ότι ο Άρης Βασιλόπουλος δεν κάνει για την πόλη – συμφωνούμε και εμείς μαζί τους.

Θέλουμε όμως να κάνουμε μια ερώτηση σε όλους αυτούς τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους που προέρχονται από την διαλυμένη Διοίκηση της Έφης Γαϊτανά και τώρα στηρίζουν τον Γιάννη Βούρο.

Λένε, ότι ο Βασιλόπουλος δεν κάνει για την πόλη, έτσι δεν είναι;

Αν υπάρξει η πιθανότητα (πότε δεν ξέρεις τι βγάζει η κάλπη) στον δεύτερο γύρο να είναι:

  • ή ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ
  • ή ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΣ
  • ή ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ

Αυτοί οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τι θα κάνουν; Θα στηρίξουν κάποιον από τους παραπάνω ή θα πάνε «καρφωτό» Βασιλόπουλο για αντίποινα που η παράταξή τους δεν θα είναι στον δεύτερο γύρο; Θα στηρίξουν τον Βασιλόπουλο εγωιστικά – (για να μην βγει κάποιος άλλος) ή θα στηρίξουν οποιονδήποτε από τους παραπάνω βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον της πόλης;

Ποια είναι η δική μας γνώμη και μακάρι να βγούμε ψεύτες;

Ότι όλοι αυτοί, προκειμένου να μην βγει κανένας Τομπούλογλου, κανένας Κοπελούσος, κανένας Γρετζελιάς θα στηρίξουν κρυφά-ανοικτά Άρη Βασιλόπουλο.

Αυτή είναι η «μεγάλη» τους αγάπη για την πόλη.

Υ.Γ Μαθαίνουμε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί και ο Νίκος Παπανικολάου στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Βούρου. Λόγω ότι έχει «πλέον» την εφημερίδα «Filaidona», αποφάσισε να ανακοινωθεί προς το τέλος, για να μην «θεωρηθεί» ότι στηρίζει με την εφημερίδα του την υποψηφιότητα του Γιάννη Βούρου.

Ανάθελα ξεκίνησε και θελητά του πήγε.

 

 

1 thought on “Με «Γαϊτανά» θα πάει ο «Βούρος» τον Δήμο μπροστά…

  1. Μην ξεχνάμε πως από δαύτους δεν ανήκαν μόνο στη διοίκηση Γαϊτανά αλλά και στην παράταξη της Καλημέρας Όμορφης Πόλης. Τους έκανε πρώτους μάγκες ο Χάρης και ο Κοπελούσος και τώρα …Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s