Συνεχίζει να βουλιάζει η βάρκα της Διοίκησης Βασιλόπουλου. Παραιτήθηκε η Δημοτική Σύμβουλος Χριστίνα Ανδρέου.

P1010083_02

Άλλος με την βάρκα μας;

Παραιτήθηκε (10/4/2019) από Δημοτική Σύμβουλος της Διοίκησης του Άρη Βασιλόπουλου, από Πρόεδρος της Κοινοφελούς και φυσικά από την παράταξη της «Δύναμης Πολιτών» η Χριστίνα Ανδρέου.

Είναι πλέον προφανές ότι τα στελέχη της Διοίκησης του Άρη Βασιλόπουλου συνεχίζουν να εγκαταλείπουν την βάρκα.

Σε επιστολή της η κ. Χριστίνα Ανδρέου αναφέρει «ξεκάθαρα» την στήριξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές από το. ΣΥΡΙΖΑ και τον λόγο της παραίτησης της.

Την ίδια ώρα, κολλητοί φίλοι του Άρη Βασιλόπουλου, προσπαθούν στα social media να μας αποδείξουν ότι «πετάει ο γάιδαρος».  Δηλαδή, ότι την Δημοτική παράταξη «Δύναμη Πολιτών» δεν την στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να θυμίσουμε ότι στις Δημοτικές Εκλογές του 2014 η Δύναμη Πολιτών του Άρη Βασιλόπουλου, κατέβηκε με το επίσημο χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ. Τότε το βροντοφώναζαν ανοικτά όλοι οι υποψήφιοι του. Σήμερα, με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να το αποκρύψουν. Παρόλα αυτά,  επίσημα site και επιστολές αναφέρουν ότι και στις Δημοτικές Εκλογές του 2019 ο Άρης Βασιλόπουλος «κατεβαίνει» με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την επιστολή παραίτησης της Χριστίνας Ανδρέου.

Υποβολή Παραίτησης
Προς τον κ. Δήμαρχο
την κα. Πρόεδρο του Δ.Σ
τους Δημοτικούς Συμβούλους

Έχω αποφασίσει να μην συμμετέχω σ΄αυτές τις εκλογές με τη ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ διαφωνώντας κυρίως για τη στήριξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές από το ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα από την πολιτική που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ κεντρικά και στην αυτοδιοίκηση, στο Δήμο μας υποστήριξε τα επιχειρηματικά συμφέροντα, χρηματοδοτώντας τα μάλιστα με άφθονο δημόσιο χρήμα (γήπεδο, υπογειοποίηση).

Παρόλα αυτά έκρινα σωστό, σεβόμενη την ψήφο των συμπολιτών μου, να εξαντλήσω τη θητεία για την οποία έχω εκλεγεί.

Το θέμα όμως που ανέκυψε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την έγκριση των οικονομικών απολογισμών της 1ης Σχολικής Επιτροπής και ιδιαίτερα η κατάληξή του με υποχρεώνει να αναθεωρήσω την απόφασή μου αυτή. Στο διάστημα 2014-2016 που υπήρξα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της 1ης Σχολικής Επιτροπής αποτυπώνονται στους απολογισμούς δαπάνες χωρίς να αντιστοιχίζονται με παραστατικά, γεγονός που ερμηνεύεται τουλάχιστον με κακοδιαχείριση. Είναι αλήθεια ότι παραλάβαμε την Επιτροπή με πολλές εκκρεμότητες και δυσλειτουργίες. Αν και προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε την κατάσταση, μεταξύ άλλων, προσφεύγοντας για οικονομικό έλεγχο και στη δικαιοσύνη, δεν καταφέραμε να δράσουμε προληπτικά, ώστε τα φαινόμενα κακοδιαχείρισης παρελθόντων ετών να συνεχιστούν και στη δική μας θητεία, μέχρι και το 2016.

Επειδή πιστεύω πως οι πολίτες δικαιούνται μια εξήγηση και επειδή μέχρι σήμερα δεν έχει δοθεί κατά τη γνώμη μου επαρκής απάντηση, αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση, να ζητήσω τουλάχιστον εγώ το απλό μέλος του Δ.Σ δημόσια συγγνώμη, αφού κανείς άλλος δεν αισθάνεται αυτή την ανάγκη.

Η όλη διαχείριση του παραπάνω θέματος με υποχρεώνει να υποβάλλω τώρα την παραίτησή μου από το Δημοτικό Συμβούλιο, ως ελάχιστη απόδειξη αισθήματος ευθύνης και στοιχειώδους πολιτικής ευθιξίας. Προφανώς δεν είναι απόρροια κάποιας υπέρμετρης συναισθηματικής ευαισθησίας, πολύ περισσότερο δε κάποιας διαταραχής, όπως κάποιοι την εξέλαβαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θεωρώ ότι η τέτοιου είδους αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων είναι αποτέλεσμα και της πολιτικής διολίσθησης που επιστεγάζεται με την υποστήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα Φιλαδέλφεια, 10 Απριλίου 2019

Με εκτίμηση
Ανδρέου Χρηστίνα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s