Αυτοί κατέστρεψαν τον Δήμο το 2011 – 2014

gaitana

 

Παρατηρούμε κατάπληκτοι τις τελευταίες ημέρες μια αθρόα προσέλευση στη Δημοτική Παράταξη του κ. Γιάννη Βούρου, πρώην στελεχών και στενών συνεργατών της πρώην Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας- Νέας Χαλκηδόνας Έφης Γαϊτανά-Αποστολάκη, ατόμων που άσκησαν εξουσία και κατείχαν θέσεις ευθύνης (Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινωφελούς Επιχείρησης,  Ιδιαιτέρες Γραμματείς, Ειδικοί και Επιστημονικοί Συνεργάτες κ.α.) στο Δήμο μας σε μια από τις χειρότερες και σκοτεινότερες περιόδους της ιστορίας του.

Είναι γνωστό σε όλους πόσο πίσω πήγε ο Δήμος μας την περίοδο που την τύχη του διαχειρίστηκε η παρέα της Έφης Γαϊτανά.  Αυτό εξάλλου φάνηκε και στις τελευταίες Δημοτικές, ο κόσμος της πόλης επέλεξε να την στείλει στο σπίτι της και της έδωσε με τα βίας την …. θέση της Δημοτικής Συμβούλου στο υφιστάμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Να τονίσουμε ότι δεν πάτησε το πόδι της ΠΟΤΕ στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θα πρέπει να μάθει λοιπόν ο κ. Γιάννης Βούρος ότι αυτά τα άτομα που τώρα βρήκαν στέγη υπ΄ αυτόν, ήταν εκείνα που διαχειρίστηκαν με αδιαφανή τρόπο τα οικονομικά του Δήμου, σε τέτοιο σημείο που έφτασαν κάποια στιγμή να εκλιπαρούν το Υπουργείο Εσωτερικών να τους επιχορηγήσει εκτάκτως με χρήματα διότι δεν είχαν να πληρώσουν τη μισθοδοσία του προσωπικού στο τέλος της χρονιάς και ενώ είχαν ήδη λάβει και προκαταβολή από τους ΚΑΠ του επόμενου έτους !!!! Τόσο καλά !!!

Και πού να βρεθούν άλλωστε λεφτά για τους μισθούς, όταν έκαναν πάρτι στην οικονομική διαχείριση (βλ. Νεκροταφείο – αυτό το είχαν αποτελειώσει….., απώλεια δημοτικών εσόδων σε πολύ μεγάλο βαθμό, εμποροπανήγυρη Πρωτομαγιάς 2011, μη ρεαλιστικοί προϋπολογισμοί, απευθείας αναθέσεις, υποθέσεις που απασχόλησαν δυσμενώς τον τύπο, άλλωστε και ο τωρινός Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος τις έχει αναδείξει και ζήτησε την διενέργεια ελέγχων κ.α.).

Πολύ βαρύ παρελθόν για να ξεχαστεί……

 Θα συμβουλεύαμε τον κ. Γιάννη Βούρο να ρίξει μια ματιά στη Διαύγεια, στις  αποφάσεις του Δ.Σ. με τις εγκρίσεις των Ισολογισμών και τις εκθέσεις ελέγχου της Ορκωτής Λογίστριας της Grant Thornton  για τα έτη της Δημοτικής αρχής Γαϊτανά, 2011-2014.

Θα τρίβει τα μάτια του.

Από εκεί λοιπόν θα συνειδητοποιήσει ο ίδιος και οι Δημότες μας ποιους πήρε μαζί του σήμερα ως υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και πόσο «αποτελεσματικοί» ήταν όταν είχαν την τύχη του Δήμου στα χέρια τους.

Ειδικά μάλιστα οι αναλυτικές εκθέσεις ελέγχου της Ορκωτής είναι κόλαφος για τον επικίνδυνο τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το σύστημα Γαϊτανά τα οικονομικά του Δήμου μας

(ενδεικτικά βλ. https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92832%CE%A9%CE%97%CE%93-%CE%95%CE%A3%CE%A0?inline=true, https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%98%CE%A5%CE%91%CE%A9%CE%97%CE%93-9%CE%9A%CE%9C?inline=true ).

Για να μην αναφέρουμε την καμαρίλα, την αδιαφάνεια και το νοσηρό κλίμα που είχαν δημιουργήσει εντός των Υπηρεσιών του Δήμου…

Φάουλ , μεγάλο φάουλ κύριε Γιάννη Βούρο να εντάξετε τέτοια άτομα στο Συνδυασμό σας. Ξέρουμε ότι ουδεμία ουσιαστική σχέση έχετε με τον Δήμο μας, πιθανότατα δεν ξέρετε καν πως ασκείται η Δημόσια Διοίκηση και τι προβλέπει το σχετικό νομικό πλαίσιο, ειδικά ως προς την οικονομική λειτουργία ενός δήμου, αλλά η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι θέατρο, τουλάχιστον όχι του παραλόγου.

Ο μνημονιακός πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος έχει μαζέψει όλο το επιτελείο της πρώην Δημάρχου Έφης Γαϊτανά, μια δοκιμασμένη ομάδα που οι Δημότες γνωρίζουν και φυσικά δεν ξεχνούν. Μια ομάδα που κατέστρεψε τον Δήμο την προηγούμενη τετραετία. Τα ονόματα είναι γνωστά. Αν χρειαστεί θα τα αναφέρουμε.

Με αυτή την ομάδα ο Γιάννης Βούρος. όπως λέει και ο ίδιος θα «ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ».

Να λείπει το βύσσινο λέει μια παλιά παροιμία.

1 thought on “Αυτοί κατέστρεψαν τον Δήμο το 2011 – 2014

  1. Παράθεμα: Ενημέρωση στο άρθρο: «Αυτοί κατέστρεψαν τον Δήμο το 2011 – 2014» | ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s