Ο ΒΟΥΡΟΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, Ο ΒΟΥΡΟΣ ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ

vouros

Πριν δύο- τρείς μήνες και όταν ο κ. Γιάννης Βούρος δεν είχε ακόμα πέσει με  αλεξίπτωτο στην πόλη μας, όλα ήταν μια χαρά. Γνωρίζαμε ότι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι που θα αναμετρηθούν στις Δημοτικές Εκλογές  (εκτός από τον κ. Άρη Βασιλόπουλο, φυσικά) θα ήταν στο πλευρό της ΑΕΚ. Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα είχαν κοντραριστεί ανοικτά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στα ΜΜΕ της πόλης για την ΑΕΚ.

Φυσικά υπήρχαν και οι εξαιρέσεις, οι άνθρωποι «περιτυλίγματα» ΑΕΚ. Και θα καταλάβετε στην συνέχεια γιατί τους χαρακτηρίζω έτσι.

Κάποιοι επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων, έκαναν επιλογή σε ποια θέματα (που αφορούσαν την ΑΕΚ φυσικά) θα παρευρίσκονταν στα Δημοτικά Συμβούλια. Άφηναν τους άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, κι αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί κάποιος να τα δει, στα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εκτός κι αν επρόκειτο για  καμιά ανώδυνη «φιέστα» με φωτογραφίες, κάμερες, επωνύμους κτλ για την ΑΕΚ. Τότε, τσούπ  φορούσε την κίτρινη γραβάτα του ο ένας. Κι ο άλλος, άφηνε το μαγαζί του (σε αυτή την περίπτωση δεν είχε πρόβλημα να το αφήσει, ενώ στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου είχε) και παρουσιάζονταν και οι δύο, με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Περιτυλίγματα δηλαδή.

Κανένας φυσικά δεν τους έδινε σημασία σε αυτούς. Έτσι και αλλιώς δεν πάταγαν το πόδι τους στα Δημοτικά Συμβούλια. Ανύπαρκτοι και οι δύο. Καμία πρόταση για την πόλη. Δεν άσκησαν ποτέ αντιπολίτευση. Τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου τα γράφουν και αυτά.

Την «μάχη» την έδιναν άλλοι για την ΑΕΚ, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Παρόλα αυτά, υπήρχε κοινός σκοπός από όλους: Να «φύγει» ο Άρης Βασιλόπουλος που για τους περισσότερους δεν έχει προσφέρει τίποτα στην πόλη.

Μέχρι που ήρθε ο κ. Βούρος.

Που δεν θα ερχόταν αν  ήταν κενή η θέση του Υποψηφίου Δημάρχου του ΚΙΝ.ΑΛ  στα Βριλήσσια. Δυστυχώς για μας  το ΚΙΝ.ΑΛ στα Βριλήσσια έπρεπε να υποστηρίξει τον νυν Δήμαρχο κι έτσι στεγάστηκε ως υποψήφιος σε μας.

Και ξεκινάμε:

Ανακοινώνει την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος ο κ. Βούρος στην Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα. Κι ενώ όλοι οι υποψήφιοι στις ομιλίες τους, στα φυλλάδια, στα άρθρα τους κτλ δηλώνουν υπέρ της ΑΕΚ, εμφανίζεται ως μόνος λάβρος υπερασπιστής της. Γιατί; Μα για να σπάσει το ενωτικό κλίμα υπέρ της ΑΕΚ.

Έτσι ο  κ. Γιάννης Βούρος εμφανίζεται ως ο καλύτερος, αν όχι ο μόνος ΑΕΚτζής. Μεγαλύτερος  από όλους αυτούς που 5 χρόνια τώρα πάλεψαν, έβαλαν υπογραφές, εκτέθηκαν υπέρ της ΑΕΚ. Αυτός, που τα τελευταία 5 χρόνια δεν ψέλλισε ούτε μια λέξη για την πόλη.  Ούτε και για την ΑΕΚ.

Κα φτάσαμε να εμφανίζεται μίσος  από ΑΕΚτζίδες σε ΑΕΚτζίδες: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλός από την παράταξη του Γιάννη Βούρου, σε ανάρτηση του, λέει για Υποψήφιους άλλης Δημοτικής Παράταξης  που υποστηρίζουν την ΑΕΚ ότι ξαφνικά «βρήκαν τον μανδύα της ΑΕΚ» και αποκαλεί την υπέρ της ΑΕΚ ανάρτησή τους τρολ .

Ας τον ενημερώσουμε λοιπόν ότι τα «τρολ», έχουν υπογράψει όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις  επιστολές υποστήριξης με φαρδύ-πλατύ  το όνομά τους ΥΠΕΡ της ΑΕΚ. Αυτός έχει κάνει κάτι αντίστοιχο; Μπορούμε να το δούμε;  Επιπλέον τα «τρολ» έχουν προσφέρει χορηγίες για την στήριξη των ακαδημιών της ΑΕΚ αυτός έχει κάνει κάτι τέτοιο; Μήπως πιστεύει ότι φίλαθλος είναι μόνο μαγκιά, σπάσιμο και μούρη; Όχι. Υπάρχουν και φίλαθλοι που μπορεί να μην πηγαίνουν συνέχεια στο γήπεδο, για τους δικούς τους λόγους,  αλλά απολαμβάνουν την ομάδα τους από την τηλεόραση ή ακόμα και από το ράδιο. Επίσης δεν μπορείς να λες «τρολ», έναν άνθρωπο –που όλοι γνωρίζουν στην πόλη ότι και αυτός με τον τρόπο του έχει στηρίξει την ΑΕΚ– μόνο και μόνο επειδή δεν είναι στην ίδια παράταξη με την δική σου ή γιατί ο αδελφός του ή ο κολλητός του είναι Παναθηναϊκοί.

Αυτή είναι η συμπεριφορά των Υποψηφίων εκεί στην παράταξη του Γιάννη Βούρου. Που αν τύχει να είναι  στο β΄ γύρο Βασιλόπουλος – Βούρος, αυτοί οι τύποι θα έρθουν να ζητήσουν στήριξη. Όχι φίλε μου, σε μια τέτοια περίπτωση το «τρολ», μαζί με πολλά άλλα «τρολ» θα πάνε διακοπές. Και δεν θα ασχοληθούν καν με τις δημοτικές εκλογές αφού έτσι θέλεις.  Και κάτσε μετά εσύ, που δεν είσαι «τρολ»,  και πάλεψε με τον Βασιλόπουλο για την ΑΕΚ. Κάποιοι το έκανα 5 ολόκληρα χρόνια δημόσια. Εσύ που ήσουν; Η σειρά σου λοιπόν.

Ο Γιάννης Βούρος δεν ασχολείται με τίποτα άλλο στην πόλη εκτός από την ΑΕΚ. Είδαμε στα social media ξαφνικά οι fans της ΑΕΚ να στηρίζουν μια άλλη υποψηφιότητα, συγκεκριμένα του Χάρη Τομπούλογλου. Οι υποψήφιοι του Συνδυασμού του Γιάννη Βούρου έσπευσαν να αποδείξουν, με παλιές φωτογραφίες και με άρθρα, ότι «ΟΧΙ, η ΑΕΚ στηρίζει μόνο τον Γιάννη Βούρο» και μόνο αυτόν!  Μα αφού είναι φανερό δεν ψηφίζουν όλοι οι ΑΕΚτζίδες τον Γιάννη Βούρο.

Ο Γιάννης Βούρος κατάφερε να  διχάσει τους ΑΕΚτζίδες. Και πολλοί αναρωτιούνται, γιατί τελικά «κατεβαίνει»; Μήπως για  να βγει πάλι ο Άρης Βασιλόπουλος;

Ο Γιάννης Βούρος έχει να πει κάτι για την πόλη; Έχει να μας πει τι ακριβώς θα κάνει στην πόλη; Την γνωρίζει την πόλη; Δύο με τρείς μήνες κυκλοφορεί στην πόλη, έτσι δεν είναι; Πως θα διοικήσει την πόλη; Όπως υπέγραφε τα μνημόνια;

Όντως η  ΑΕΚ είναι ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ δεν αμφιβάλει κάνεις για αυτό. Αλλά ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ δεν είναι μόνο η ΑΕΚ.  Είναι προβλήματα, είναι ο λαός της, είναι η καθημερινότητα, είναι το μέλλον της. Δεν φτάνει μόνο να βλέπεις αγώνες και να φωτογραφίζεσαι στις κερκίδες του γηπέδου. Χρειάζεται γνώση και εμπειρία. Κάτι που Γιάννης Βούρος έχει αποδείξει ότι δεν έχει.

Οι Φιλαδελφείωτες και οι Χαλκηδονιώτες όμως, θέλουν να δουν την πόλη τους όπως της αξίζει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s