Ενημέρωση στο άρθρο: «Αυτοί κατέστρεψαν τον Δήμο το 2011 – 2014»

gaitana

Να ξεκαθαρίζουμε και να τονίσουμε, πάνω στο άρθρο της Αναγέννησης

«Αυτοί κατέστρεψαν τον Δήμο το 2011 – 2014»

Δείτε όλο το άρθρο πατώντας εδώ.

Ότι το σημείο που αναφέρει:

 «Θα πρέπει να μάθει λοιπόν ο κ. Γιάννης Βούρος ότι αυτά τα άτομα που τώρα βρήκαν στέγη υπ΄ αυτόν, ήταν εκείνα που διαχειρίστηκαν με αδιαφανή τρόπο τα οικονομικά του Δήμου»

Σε καμιά περίπτωση δεν αφορά τον πρώην Αντιδήμαρχο Γιώργο Καραβία και τον Αντιδήμαρχο Χαράλαμπο Μπόβο (έτσι και αλλιώς ο τελευταίος δεν «κατεβαίνει» στις Δημοτικές Εκλογές)

Οι ευθύνες που αναλογούν στον Γιώργο Καραβία και στον Χαράλαμπο Μπόβο είναι ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ για την διάλυση του Δήμου από την Έφη Γαϊτανά καθώς τότε, υπήρξαν στενοί της συνεργάτες.

Τέλος να πούμε το εξής:

Στην περίπτωση που κάποιος-α έχει πρόβλημα με άρθρο που έχει αναρτήσει η Αναγέννηση καλό είναι να στέλνει mail με την διαφωνία του ή να καλεί τον υπεύθυνο (όλοι γνωρίζουν ποιος είναι) για να το συζητήσουν όμορφα και ωραία. Μπαμπούλες δεν είμαστε.

Το να βάζει «άλλους» να μεταφέρουν την δυσαρέσκεια του, δεν τιμά πρώτα από όλα τον ίδιο. Στο κάτω κάτω -τον ενημερώνουμε- δεν θα αποφασίσει αυτός ο «άλλος» ή κανένας «άλλος» αν θα μπει το άρθρο ή αν θα γραφτεί κάποια σημείωση.

Τα άρθρα της Αναγέννησης μπορεί να είναι «σκληρά» για κάποιους, αλλά λένε αλήθειες. Μιλούν πολιτικά και χωρίς να χτυπούν κάτω από την μέση.

Οι συνυποψήφιοι σας στην παράταξη που συμμετέχετε, ακόμα και ο επικεφαλής σας   κ. Γιώργο Καραβία βγάζουν άρθρα που χτυπούν κάτω από την μέση, σεξιστικά, με υπονοούμενα και που προσβάλουν. Έχουμε και εμείς οικογένειες,  δεν έχετε μόνο εσείς. Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι για κάποιους από την Διοίκηση της Έφης Γαϊτανά  υπήρξε και εμπλοκή με τη δικαιοσύνη κάποια στιγμή. Δεν αναφέραμε το παραμικρό γιατί σεβαστήκαμε. Και δεν θα αναφέρουμε. Όλα φτάνουν έως ένα σημείο. Παρόλα αυτά η δική σας «παράταξη» το ξεπερνάει αυτό το σημείο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s