Η μεγάλη «κάψα» του Κατερίνη (κολλητού του Άρη Βασιλόπουλο)

afisa-basilopoulos_syriza

Η Νέα Δημοκρατία κ. Κατερίνη δεν στηρίζει και δεν έχει δώσει σε κανέναν υποψήφιο Δήμαρχο χρίσμα στην πόλη μας. Πόσο μάλιστα στον Γιάννη Βούρο που λέτε. Βλέπω ότι έχετε μεγάλη «κάψα» στο τι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στην περιοχή μας. Μήπως πάλι είναι ένα από τα γνωστά σας τρυκ για να «θολώσετε τα νερά ή για να το πω καλύτερα να τα λασπώσετε;»

 ΟΙ Νεοδημοκράτες της πόλης μας είναι φανερό και ξεκάθαρο ποιον στηρίζουν. Μπορεί να το δει κανείς άλλωστε από τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται στην πόλη.  Στηρίζουν κάποιον που εσάς προσωπικά σας κάθεται στο «λαιμό».

Όσο για την συγκεκριμένη συγκέντρωση – ομιλία, σας ενημερώνουμε για να ξέρετε την αλήθεια, δεν την διοργάνωσε καμιά ομάδα, κανένα γραφείο, κανένας σύλλογος. Την διοργάνωσε ο Μανώλης Γραφάκος, Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία και είχε σαν θέμα «Ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας» . Όποιος από τους Νεοδημοκράτες της περιοχής ήθελε πήγαινε, όποιος δεν ήθελε, δεν πήγαινε πολύ απλό.

Μην προσπαθείτε να φτιάξετε ψεύτικη είδηση κ. Κατερίνη για να σκεπάσετε τα δικά σας.

Και μιας που αναφέραμε τα δικά σας, για πείτε μας, τελικά σας στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ όπως ανακοινώνει και επισημά το κόμμα σας ή ακόμα παίζουμε κρυφτό. Γιατί  όλοι ξέρουν στην Νέα Φιλαδέλφεια και  την Νέα Χαλκηδόνα ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Άρη Βασιλόπουλο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s