ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ | ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΟΥΣΟΥ | ΆΦΑΝΤΟΣ Ο ΒΟΥΡΟΣ στην εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας

χβχ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας την Κυριακή 21 Απριλίου το μεσημέρι στην ταβέρνα του «Λουκιδέλη»

Πολύς ο κόσμος, πολλοί οι επίσημοι καλεσμένοι,  Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Υποψήφιοι: Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, Δήμαρχοι, Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.α έδωσαν το παρών.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Χάρης Τομπούλογλου ήταν αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις και το δυνατό χειροκρότημα από τα μέλη της γαλάζιας παράταξης. Η δυναμική του κ. Τομπούλογλου φάνηκε ξεκάθαρα από τον χαιρετισμό που απεύθυνε στην εκδήλωση.

Δείτε το video

 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Χρήστος Κοπελούσος αν και παρευρέθηκε στην εκδήλωση «φάνηκε» αδύναμος και εκνευρισμένος με αυτή την εξέλιξη. Ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον κ. Κοπελούσο να χαιρετήσει την συνεστίαση, ο ίδιος, φανερά εκνευρισμένος, αρνήθηκε να χαιρετήσει τα μέλη και τους φίλους της Τοπικής Οργάνωσης. Την κίνηση αυτή του κ. Κοπελούσου την κατέκριναν έντονα οι παρευρισκόμενοι όπως είδαμε από τις αντιδράσεις τους.

Δείτε το video:

Ο πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Βούρος, για άλλη μια φορά απέδειξε περίτρανα ότι λέει «ψέματα».

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Βούρος αποκρύπτει συνεχώς ότι υπήρξε Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ότι έχει υπογράψει και μνημόνιο.

Ο κ. Βούρος, ενώ χαρακτηρίζει τον Συνδυασμό του «Πολιτών Πολιτεία» Ανεξάρτητο, αποκρύπτει και το γεγονός ότι έχει το επίσημο χρίσμα για τις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου από το ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ).  Η στήριξη και το χρίσμα του ΚΙΝ.ΑΛ στον κ. Βούρο έχει ανακοινωθεί στον τύπο και στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.

Ο κ. Γιάννης Βούρος, τις τελευταίες μέρες  -και μάλιστα του έχει γίνει καραμέλα στο στόμα για να κερδίσει τους δήθεν άσχετους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας- διαδίδει, ότι και καλά, έχει και την στήριξη της γαλάζιας παράταξης. Είναι γνωστό, ότι η ΔΗΜ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας έχει διαψεύσει τις δηλώσεις του αυτές, αφού η στρατηγική της Κεντρικής Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας πανελλαδικά, είναι να μην δώσει χρίσματα και στήριξη σε κανένα Δήμο για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου παρά μόνο, στους μεγάλους (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κτλ). Έτσι, και στο Δήμο μας δεν έχει δώσει κανένα χρίσμα ή στήριξη.

Τα ψέματα του κ. Γιάννη Βούρου όπως είπαμε, αποκαλύφθηκαν περίτρανα σήμερα, αφού δεν τόλμησε να «πατήσει» το πόδι του στην εκδήλωση, γνωρίζοντας ότι είναι «ανεπιθύμητος».

«Τέτοια» στήριξη -με τα λεγόμενα του κ. Βούρου- από την Νέα Δημοκρατία μπορεί να έχει και ο Άρης Βασιλόπουλος. (εδώ κλαίμε όλοι μαζί από τα γέλια)

Πάντως, πολλοί στην πόλη παρομοιάζουν την τακτική του Γιάννη Βούρου ίδια με αυτή του Άρη Βασιλόπουλου. Δηλαδή,  με ψέματα και με φύκια που πουλούν και οι δύο για μεταξωτές κορδέλες,  προσπαθούν να πείσουν τους Δημότες και να κάνουν προεκλογικό αγώνα.

Κολιός και Κολιός από το ίδιο βαρέλι… λένε!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s