Δεν τον ενδιαφέρει η πόλη τον Γιάννη Βούρο…

vouros5

Τελικά αποδείχθηκε ότι τον μνημονιακό πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Βούρος το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι στις φωτογραφίες στο κόψιμο της κορδέλας του γηπέδου της ΑΕΚ.

Χωρίς να λέει το παραμικρό για την ανάπτυξη της πόλης, χωρίς να λέει το παραμικρό για τα καθημερινά προβλήματα των Δημοτών, χωρίς προτάσεις, χωρίς κανένα ενδιαφέρον για αυτή την πόλη.

Ο Γιάννης Βούρος συνεχίζει «να παίζει στα ζάρια» -όπως ό ίδιος δήλωσε όταν υπέγραφε τα μνημόνια στις πλάτες του Ελληνικού λαού- και την τύχη και το μέλλον της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Ανακοινώθηκε ότι θα κατέβει μαζί του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης Πολιτών Πολιτεία  η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα.

Το μόνο μέλημα του είναι να πάρει ότι μπορεί από την ΑΕΚ για να δείξει δύναμη. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα απολύτως, μόνο η καρέκλα. Το ίδιο φυσικά είχε συμβεί και στο παρελθόν. Το μόνο που τον ενδιέφερε είναι η καρέκλα του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Δεν τον ενδιέφερε πως θα πληρώσει τα μνημόνια ο Έλληνας πολίτης. Αυτός τον μισθό του να παίρνει και έχει ο Θεός.

Μας ενδιαφέρει να μάθουμε, πόσο περήφανοι αισθάνονται όλοι αυτοί οι Φιλαδελφειώτες και Χαλκηδονιώτες υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που είναι δίπλα του και βλέπουν να τον επικεφαλής τους να τους βάζει στην άκρη για να φέρει «βοήθεια» ουρανοκατέβατη.

Μάλλον θα κατάλαβε ο  κ. Γιάννης Βούρος ότι με τους «δοκιμασμένους» δεν τραβά μπροστά η ομάδα.

Τα περισσότερα στελέχη του Γιάννη Βούρου είναι οι στενοί συνεργάτες της πρώην Δημάρχου Έφη Γαϊτανά. Οι περισσότεροι συνεργάτες του Γιάννη Βούρου, είναι αυτοί, που επί διοικήσεως Έφης Γαϊτανά κατέστρεψαν την πόλη με όλη την σημασία της λέξεως.

Αυτοί οι «άνθρωποι» -όλοι  γνωρίζουν που έφτασαν τον Δήμο μας πριν 5 – 6 χρόνια- έχουν την απαίτηση τώρα να τους ξαναψηφίσουν οι Δημότες για να φτάσουν την πόλη μας στα «αζήτητα».

Τα υπόλοιπα στελέχη του Γιάννη Βούρου -που δεν ήταν με την Έφη Γαϊτανά – είναι αυτά που 5 χρόνια τώρα δεν πάτησαν το πόδι τους στα Δημοτικά Συμβούλια. Δεν είπαν το παραμικρό για την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα. Είναι αυτά, που τα βλέπαμε στον δρόμο με την μύτη «ψιλά στον ουρανό» και έλεγαν: “ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ είμαι Δημοτικός Σύμβουλος”

Μην πούμε την παροιμία τι έκανε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί… επειδή κάποιοι είναι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Για την πόλη σας, τον Δήμο σας κάνατε κάτι κύριοι και κυρίες; ΟΧΙ δεν κάνατε. Άφαντοι και εξαφανισμένοι ήσασταν. Και επειδή εσείς δεν ήσασταν -και δεν είστε- ικανοί να διοικήσετε μια πόλη, φέρατε τους «εξωσχολικούς αλεξιπτωτιστές» μήπως τσιμπήσετε κανένα κομματάκι από την πίτα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s