Μία ομιλία για γέλια και για κλάματα… μία ομιλία μέσα στο ψέμα. Έτσι προσπαθούν να διεκδικήσουν κάποιοι το Δήμο.

1120890-allagh_680

Το άρθρο που ακολουθεί είναι αρκετά μεγάλο. Αξίζει όμως να το διαβάσουν όλοι, για να καταλάβουν με ποιά τεχνάσματα κάποιοι, προσπαθούν να τρυπώσουν στον Δήμο και να καθίσουν σε μια καρέκλα.

Ξαφνικά εκεί που χαζεύαμε στο internet, εμφανίστηκε μπροστά μας ένα βιντεάκι που μας έκανε να γελάσουμε με τα αστεία που έλεγε, αλλά και παράλληλα να κλάψουμε. Tο συγκεκριμένο  «τυπάκι» με τα χέρια στις τσέπες, που κουνάει έντονα το δάκτυλο, κάνει πολιτική τοποθέτηση (όπως λέει) μιλάει σε δημότες και διεκδικεί την ψήφο τους με ψέματα και μισές αλήθειες.

Και γιατί το λέμε αυτό;

Θα ξεκινήσουμε να σχολιάσουμε τα όσα είπε σε αυτή την «μεταξύ υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ομιλία» και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Αν κάτι από τα παρακάτω που θα σχολιάσουμε είναι ψέμα, θα παρακαλούσαμε τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο που μιλάει στο βίντεο ή τον επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης να μας αποδείξουν με επιχειρήματα τα ψέματα που γράφουμε. Αν όντως αποδείξουν ότι γράψαμε κάποιο ψέμα, δηλώνουμε ανοικτά όλοι οι συνεργάτες της Αναγέννησης ότι σε αντάλλαγμα για τα ψέματα που γράψαμε, θα διαγράψουμε για πάντα το site, το blog, τις ομάδες και ότι άλλο έχει σχέση με την Αναγέννηση.

Θα περιμένουμε λοιπόν να δούμε ποιοι είναι ψεύτες και χυδαιολόγοι.

Ξεκινάμε λοιπόν:

Τα κόκκινα γράμματα είναι αυτά που βαρύγδουπά δήλωσε το «τυπάκι» Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Τα μαύρα γράμματα είναι ο σχολιασμός της Αναγέννησης και των συνεργατών της.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟ.

Δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα στα προβλήματα της γειτονιάς θα ξέρει πάρα πολύ καλά ο Γιάννης ο Βούρος και θα τα απαριθμήσει μετά αναλυτικά ένα-ένα.  

Απορία πρώτη: Μα καλά, πότε πρόλαβε να μάθει ο Γιάννης Βούρος τα προβλήματα της πόλης; Σχεδόν 5 μήνες πριν, ήρθε στην πόλη μας. Πριν 5 μέρες έγινε δημότης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Γιατί είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του; Γιατί είχε πάρει μέχρι και τα πολιτικά του δικαιώματα από την πόλη; Τα είχε πάει στα όμορφα Βριλήσσια. Τώρα τι; Ήρθε για την θέση του Δημάρχου;

Γνωρίζουμε όλα τα ζητήματα που απασχολούν όχι μόνο την συνοικία μας, συνοικία Ειρήνη αλλά  κάθε γωνιά και κάθε σημείο  της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας.

Απορία δεύτερη: Τα γνωρίζει και ο Γιάννης Βούρος αυτά τα προβλήματα; Θα παρακαλούσαμε να μας δώσει μια συνέντευξη στην Αναγέννηση. Η συνέντευξη θα παρακαλούσαμε να πραγματοποιηθεί μόνο με τον Γιάννη Βούρο και τον συνεργάτη της Αναγέννησης. Μόνο δύο άτομα δηλαδή. Και χωρίς στημένες ερωτήσεις. Τις ερωτήσεις θα τις ακούσει την ώρα της συνέντευξης. Θα μας κάνει την τιμή να μας παραχωρήσει μία συνέντευξη ο Γιάννης Βούρος; Αν ναι, παρακαλούμε επικοινωνήστε με μήνυμα στο mail μας. Ξέρουμε από τώρα ότι θα περιμένουμε πολύ για την απάντηση.

Η δική μου τοποθέτηση θα είναι σύντομη αλλά θα είναι λίγο πιο πολιτική.

Εδώ μιλάει από εμπειρία ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αφού έχει περάσει περίτρανα από το ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Συμμαχία, (εδώ να σημειώσουμε ότι με πλάτες -και τότε που ήταν καλός- του Χάρη Τομπούλογλου, το συγκεκριμένο «τυπάκι» είχε κατέβει υποψήφιος Βουλευτής) και ΝΔ. Σήμερα ίσως να φλερτάρει με το ΚΙΝ.ΑΛ.

Θα έχει μία διαφορετική χροιά.  Ο συνδυασμός ο ανεξάρτητος συνδυασμός Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Πολιτών Πολιτεία δημιουργήθηκε πριν από πέντε μήνες.

Και πρόλαβε τόσο γρήγορα να μάθει ο επικεφαλής σας τα προβλήματα της πόλης; Αυτό θα πρέπει να γραφτεί στην ιστορία. Ειλικρινά.

Είναι ο πρώτος συνδυασμός ο οποίος ήδη από τη Δευτέρα του Πάσχα έχει ανακοινώσει πλήρες ψηφοδέλτιο. 78 υποψήφιοι απαρτίζουν το συνδυασμό μας. Είδαμε τους άλλους συνδυασμούς ακόμα και της νυν Δημοτικής Αρχής τσάτρα Πάτρα  μέχρι τελευταία στιγμή να προσπαθούν να κλείσουν ψηφοδέλτιο, ενώ υπάρχουν και συνδυασμοί οι οποίοι δεν κατόρθωσαν να φτάσουν ούτε στο 50% από αυτό που απαιτεί ο νόμος.

Μάλλον ζείτε σε άλλη πόλη (όπως και ο επικεφαλής σας). Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί που ήταν έτοιμοι με πλήρες ψηφοδέλτιο και με 78 υποψηφίους (και χωρίς «μέσα») από το Πάσχα. Τι είναι αυτό όμως που κάνει κάποιον καλύτερο επειδή είχε ανακοινώσει πλήρες ψηφοδέλτιο από το Πάσχα; Μπορεί να μας εξηγήσει καποιος; Αν το πάμε έτσι, κάποιοι άλλοι συνδυασμοί, κατέθεσαν πλήρες ψηφοδέλτιο στο πρωτοδικείο πριν από την παράταξη που συμμετέχετε. Άρα είναι οι καλύτεροι,  έτσι δεν είναι; Εμείς απλά θα πούμε, δεν μπορείτε να πείτε τίποτα σοβαρό για την πόλη και το μόνο που κάνετε είναι να «εντυπωσιάζετε» με ακαταλαβίστικες φράσεις. Αυτό και μόνο.

Με την ίδια οργανωτικότητα θα αναλάβουμε τα ηνία της πόλης και με αύριο ως νέα δημοτική αρχή. Δεν μπορείς να λες ότι είσαι Δήμαρχος 5 χρόνια και να περιμένεις να κλείσεις ψηφοδέλτιο κάνοντας κάποια ρουσφετάκια, Κυριακή 5 λεπτά πριν κλείσει το πρωτοδικείο.

Για τα ρουσφετάκια της δικής σας παράταξης θα μιλήσουμε σε επόμενο άρθρο.

 Όσον αφορά την υφή και τη δομή του συνδυασμού μας. Κάποιοι έχουν μπερδέψει λίγο τα πράγματα, ασχολούνται με τα κόμματα,  ασχολούνται με το με το οποίο στηρίζει ποιον. Έχουνε μπερδευτεί, την Κυριακή 26 Μαΐου η κάλπη των ευρωεκλογών είναι άλλη εκεί ψηφίζει ο καθένας όποιο κόμμα επιθυμεί και όποιο κόμμα τον αντιπροσωπεύει η κάλπη όμως των δημοτικών εκλογών είναι άλλη εκεί ψηφίζουμε για τη γειτονιά μας εκεί ψηφίζουμε χωρίς κόμματα εκεί ψηφίζουμε χωρίς χρώματα εκεί ψηφίζουμε χωρίς κομματικές σημαίες.

Εδώ πρέπει όλοι μαζί να κλάψουμε από τα γέλια. Μας λέτε ψέματα; Μας λέτε κάποιο ανέκδοτο για να γελάσουμε; Έχουμε μπερδευτεί εμείς; Εσείς τι έχετε κάνει; Μας λέτε για χρώματα, για κόμματα κτλ. Να σας προσγειώσουμε λίγο στην πραγματικότητα; Γνωρίζετε ότι ο Γιάννης Βούρος έχει πάρει επίσημο χρίσμα από το ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ); Να σας θυμίσουμε ότι προσπαθούσατε με ψέματα να πείσετε τους δημότες ότι ο Γιάννης Βούρος είχε πάρει χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία; Έχουμε τα άρθρα σας. Έχουμε αυτά που κοινοποιήσατε.

Μπορείτε να μας πείτε τι γράφει το παρακάτω δελτίο τύπου της κεντρικής διοίκησης του ΚΙΝ.ΑΛ;  Ποιον στηρίζει στην Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα; Συνωνυμία είναι; Τι είναι αυτά που λέτε για κόμματα, χρώματα και άλλες τέτοιες μπαρούφες; Μας κοροϊδεύετε; Σίγουρα λέτε ψέματα. Η παράταξη σας, που δεν είναι και τόσο ανεξάρτητη όπως μας «κοπανάτε» συνέχεια, έχει επίσημο χρίσμα από το ΚΙΝ.ΑΛ.   

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ)

βββββ

Να τα ξεμπερδέψουν λίγο στο μυαλό τους και να ξεδιαλύνουμε λίγο τη σκέψη τους.

Η αρχή μάλλον πρέπει να γίνει από εσάς και τον επικεφαλής σας.

έχουν μπερδευτεί θα τους ξεμπερδέψουμε έχουμε 20 μέρες ακόμα.

Στις 20 μέρες που ακολουθούν θα πρέπει να ξεμπερδευτείτε εσείς πρώτα. Επίσημο! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και μην λέτε ψέματα στους Δημότες.  Έχετε χρίσμα από το ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ)

 Όσον αφορά τώρα την δομή και την υφή του ψηφοδελτίου μας το 50% του ψηφοδελτίου του συνδυασμού Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα πολιτών Πολιτεία αποτελείται από ανθρώπους που ήταν υποψήφιοι και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έχουμε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ήταν στην παράταξη του Λύσανδρου Γεωργαμλή έχουμε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που ήμασταν στην παράταξη του Γιώργου του Αράπογλου έχουμε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ήταν στην παράταξη του Απόστολου του Κόντου, έχουμε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στενούς συνεργάτες του Γιώργου του Αποστολάκη και ιδρυτικά στελέχη της παράταξης Νέα Προοπτική που αναμόρφωσε το Δήμο της Νέας Χαλκηδόνας, έχουμε υποψήφιους στενούς συνεργάτες του Νίκου του Παπαμικρούλη με σπουδαίο έργο στη Νέα Χαλκηδόνα

Εδώ τώρα τι να πούμε για αυτά που λέτε. Γελάμε δυνατά ειλικρινά.

Ξεχάσατε να μας πείτε ότι έχετε και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ήταν με την Έφη Γαϊτανά και μάλιστα σε καίριες θέσεις.  Ότι συμμετείχαν σε μία διοίκηση που κατέστρεψε τον Δήμο. Το γνωρίζουν όλοι αυτό. Τι όχι;

Α.ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ:

Β.ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ:

Να σας σας θυμίσουμε τα ονόματα που συμμετείχαν στην «καταστροφική» Διοίκηση της Έφης Γαϊτανά.

Κανταρέλης Δημήτριος

Κότσιρας Παύλος

Νικολόπουλος Φώτιος

Τάφας Ηλίας

Γκρίντζαλης Ηλίας

Καραβίας Γεώργιος

Κουτσάκης Μιχαήλ

Παπανικολάου Νικόλαος

Σαραντόπουλος Γεώργιος

Έχετε να μας πείτε κάτι για την ομάδα της πρώην Δημάρχου Έφης Γαϊτανά; Αρνείστε ότι η διοίκηση της πρώην Δημάρχου κατέστρεψε τον Δήμο; Υπάρχουν άρθρα σας που το λέτε, αν θυμάστε. Γιατί δεν αναφέρατε καθόλου την Έφη Γαϊτανά στην ομιλία σας; Γιατί δεν είπατε με δυνατή φωνή,  έχουμε και υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της Έφης Γαϊτανά της παράταξης Νέα Προοπτική που «κατέστρεψε» την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα; Η αλήθεια φτάνει μέχρι εκεί που εσείς θέλετε;

Μία ερώτηση ακόμα. Ήσασταν λέτε στην παράταξη του Γιώργου Αράπογλου, έτσι δεν είναι; Τι κάνατε, ή τι είπατε που βλέπατε τον πρώην επικεφαλής σας να μην ασκεί αντιπολίτευση ή που δεν πατούσε το πόδι του στα δημοτικά συμβούλια; Κάνατε κάτι και δεν το ξέρουμε; Μήπως «κόψατε λάσπη» όπως λέει και η παροιμία και αφήσατε τους ανθρώπους που σας εμπιστευτήκαν με την ψήφο τους στο έλεος του Θεού; Χωρίς εκπροσώπηση τους στο Δημοτικό Συμβουλιο; Τι έχετε να πείτε για τον συνυποψήφιο σας -με τον Γιάννη Βούρο-  Λευτέρη Πλάτανο που υπήρξε στενός συνεργάτης του Γιώργου Αράπογλου και έκανε τα ίδια με τον τότε επικεφαλής σας.

Φυσικά εξαφανισμένος και άφαντος από τα Δημοτικά Συμβούλια ήταν και επικεφαλής της Ένωσης Δημοτών Λύσανδρος Γεωργαμλής. Που «τυχαίνει» και αυτός να είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον  Γιάννη Βούρο. Εσείς όμως τότε δεν ήσασταν μαζί του. Τότε «λέγατε» άλλα για τον Γεωργαμλή.

Όλοι αυτοί για εσάς δηλαδή δεν είναι δοκιμασμένοι;

Το υπόλοιπο 50% του ψηφοδελτίου αποτελείται από πρόσωπα καινούργια φρέσκα που καταπιάνονται για πρώτη φορά με τα δημοτικά δρώμενα ανθρώπους με ιδέες με πτυχία με γνώσεις με κατάρτιση που σίγουρα μπορώ να προσφέρω και να δώσουμε έναν άλλο αέρα και μία άλλη πνοή στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Ουδέν σχόλιο.  Θα θέλαμε να μας πείτε για το άλλο 50%.  Για τους ανθρώπους που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο σας, που έχουν δοκιμαστεί, που δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτα όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Διορθώστε μας αν κάνουμε λάθος.

Δεν σβήνουμε το παρελθόν μας, είμαστε περήφανοι για τα ψηφοδέλτια που συμμετείχαμε το 2014 όπως είμαστε περήφανοι που τώρα όλοι μαζί συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο Του Γιάννη του Βούρου ενός ανθρώπου που δεν έχει εμπλακεί σε τοπικές έριδες.

Α… εδώ μας τα χαλάσατε αρκετά. Αφού είστε περήφανοι για τα ψηφοδέλτια που συμμετείχατε και αφού δεν σβήνετε το παρελθόν σας, γιατί δεν λέτε από που ξεκινήσατε;  Γιατί δεν λέτε ότι έχετε και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που ήταν στην παράταξη Καλημέρα Όμορφη Πόλη του Χάρη Τομπούλογλου; Δεν υπήρξατε συνεργάτης του Χάρη Τομπούλογλου; Γιατί δεν το αναφέρετε; Ότι λέτε για τον Γιάννη Βούρο στην ομιλία σας, τα ίδια λέγατε και για τον Χάρη Τομπούλογλου και τον Γιώργο Αράπογλου κάποια χρόνια πριν. Γιατί μισή αλήθεια;  

Αναφέρετε ότι συμμετέχετε στο «ψηφοδέλτιο Του Γιάννη του Βούρου ενός ανθρώπου που δεν έχει εμπλακεί σε τοπικές έριδες». Αυτό το γνωρίζουμε και εμείς. Τοπικά δεν έχει εμπλακεί με τίποτα, άσχετος με την πόλη. Δεν θυμόμαστε να την βοήθησε κιόλας όταν του δόθηκε η ευκαιρία. Εκείνο όμως που θυμόμαστε έντονα είναι ότι ο Γιάννης Βούρος έχει εμπλακεί σε «Πανελλαδικές έριδες». Ως Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ψήφισε μνημόνια στις πλάτες των Ελλήνων με την γνωστή φράση «το παίζαμε στα ζάρια».  Τι όχι; Δεν είναι αλήθεια; Δείτε την συνέντευξη που δώσει τότε.

Ούτε ο Γιάννης Βούρος για εσάς είναι δοκιμασμένος; Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνει για θεωρηθεί δοκιμασμένος; Πείτε μας σας παρακαλούμε, θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΡΟΥ:

Ενός ανθρώπου που δεν έχει εμπλακεί σε τοπικά κουτσομπολιά και ενός ανθρώπου που όσοι έχουν παρακολουθήσει τις πρώτες ομιλίες δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν άλλον υποψήφιο Δήμαρχο.  Ασχολούνται μαζί μας, δεν ασχολούμαστε με κανέναν.

Συγνώμη για το χαχαχα, αλλά δεν κρατηθήκαμε με αυτό που ακούσαμε. Ο Γιάννης Βούρος δεν έχει «εμπλακεί σε τοπικά κουτσομπολιά»; Να σας θυμίσουμε;

Α. Χαρακτήρισε την πόλη που ζούμε ΖΕΦΥΡΙ. Ο άνθρωπος που τόσα χρόνια ζούσε στα Βριλήσσια και δεν είχε πατήσει το πόδι του στην πόλη μας χαρακτήρισε με άνεση την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα «ΖΕΦΥΡΙ» Τι; Ψέματα; Μπορείτε να μας πείτε την γνώμη σας για αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Β. Ξεχάσατε μήπως τις ρατσιστικές απειλές του  μνημονιακού Βουλευτή Γιάννη Βούρου και επικεφαλής της παράταξης σας; Να σας τις θυμίσουμε εμείς.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γ. Αλήθεια μπορείτε να μας πείτε -εσείς που είστε και στενός συνεργάτης του- γιατί ακούγετε έντονα στην πόλη ότι ο Γιάννης Βούρος άσκησε πιέσεις σε ανθρώπους που ήθελαν να «κατέβουν» με άλλες δημοτικές παρατάξεις και με διάφορα «μέσα» τους απέτρεψε. Είναι αλήθεια κάτι τέτοιο; Γιατί οι εκλογές τελειώνουν και πολλά θα βγουν στην φόρα μετά.

Έτσι εννοείτε ότι δεν έχει εμπλακεί και δεν ασχολείται «πουθενά» ο Γιάννης Βούρος;   

Ασχολούμαστε μόνο με τα προβλήματά της Νέας Φιλαδέλφειας, μόνο με τα προβλήματα της Νέας Χαλκηδόνας. Στο ίδιο πλαίσιο θα συνεχίσουμε μέχρι την τελευταία μέρα και ας ηττηθούμε. Αλλά δεν θα ηττηθούμε.

Εδώ μάλλον θα πρέπει να σας στείλουμε για να σας θυμίσουμε τι έχετε γράψει τους τελευταίους πέντε μήνες σε αναρτήσεις και σχόλια σας. Θα καταλάβετε και εσείς ο ίδιος ότι αυτή η  φράση δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην ομιλία σας. Ασχολείστε άλλους Υποψηφίους Δημάρχους και όχι μόνο.

Αλήθεια εσείς σαν νέος και ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τι επιδιώκεται για τον Δήμο; Δεν ακούσαμε να λέτε κάτι στην ομιλία σας για την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα. Μόνο υποδείξεις, κρυφτό και κάποια ψεματάκια ακούσαμε.

Η πραγματικότητα και η αλήθεια θα νικήσουνε τους ψεύτες και τους χυδαιολόγους.

Εδώ καταλαβαίνουμε απόλυτα τι λέτε. Δυστυχώς δεν είστε από την πλευρά της πραγματικότητας και της αλήθειας, αλλά με αυτά που λέτε κατατάσσεστε στους ψεύτες και χυδαιολόγους. Δηλαδή σε αυτό το κομμάτι της ομιλίας σας, «χτυπάτε» τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτό να το δείτε λίγο καλύτερα.   

Από το 1980 βλέπουμε ξανά μανά τα ίδια πρόσωπα έγιναν δήμαρχοι έχασαν, ξανά έγιναν ξανά έχασαν, κάποιοι άλλοι δεν κέρδισαν ποτέ, συνεχίζουν μέχρι σήμερα να διεκδικούν το ίδιο αξίωμα φτάνει πια.  Σας είδαμε σας κρίναμε κάντε στην άκρη να αναλάβει και κάποιος άλλος.

Πολύ ωραία πρόταση! Ειλικρινά! Την προσπάθεια σας αυτή όμως θα πρέπει να την ξεκινήστε από την δική σας παράταξη. Αυτό σίγουρα -εκτός από τους υποψήφιους Δήμαρχους- θα ισχύει και για τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους πρώην Βουλευτές. Είστε η μοναδική παράταξη που έχετε τους περισσότερους «δοκιμασμένους» και από υποψηφίους Δημάρχους, και από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και από πρώην Βουλευτές. Τα γράψαμε παραπάνω, δεν χρειάζεται να τα πούμε ξανά. Ας γίνει η αρχή πρώτα «στα του οίκου σας» και συνεχίζουμε παρακάτω. Τι; Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό; Τότε γιατί το λέτε με τόση άνεση για τους άλλους. Πολιτικά τεχνάσματα;

Θα κλείσω την ομιλία μου λέγοντας ότι όπως είπα και πριν, ο συνδυασμός δεν έχει σχέση με κόμματα δεν έχει σχέση με χρώματα αφήσαμε πίσω τις ιδεολογικές μας καταβολές αφήσαμε πίσω το τι θα ψηφίσει ο καθένας τις ευρωεκλογές το μόνο μας μέλημα είναι η Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα.

Μπορείτε να κλείσετε με ότι θέλετε. Αυτό που θα σας θυμίσουμε πάλι και είναι κάτι που δεν αλλάζει, είναι ότι ο Συνδυασμός Πολιτών Πολιτεία του Γιάννη Βούρου, έχει επίσημη στήριξη από το ΚΙΝ.ΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ). Άρα και σχέση με τα κόμματα έχετε, και με χρώματα και δεν έχετε αφήσει τις ιδεολογικές σας καταβολές. Ψεύδεστε.

Όμως να έχουμε καλά στο μυαλό μας επειδή η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση θα γίνει με την απλή αναλογική η κάθε ψήφος μετράει όλοι σας λίγο-πολύ γνωρίζετε και πρέπει να μεταδώσετε το μήνυμα ποιοι είναι οι συνδυασμοί που διεκδικούν τη νίκη φαίνεται από τα ψηφοδέλτια

Μπορείτε να μας πείτε και σε εμάς πως φαίνεται; Επειδή ο Γιάννης Βούρος είναι ηθοποιός; Πως ακριβώς φαίνεται για να καταλάβουμε και εμείς. Γιατί μπορεί να προσπαθείτε να παραπλανήσετε τους δημότες (που δεν τσιμπάνε), αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσουν τις ασυναρτησίες που λέτε. Πείτε μας σας παρακαλούμε «πως φαίνεται από τα ψηφοδέλτια ποιοι συνδυασμοί είναι αυτοί που διεκδικούν την νίκη;» Οι υπόλοιποι συνδυασμοί δε διεκδικούν την νίκη; Για πλάκα «κατεβαίνουν»; Εμείς βλέπουμε ότι  στο δικό σας ψηφοδέλτιο έχει ανθρώπους δοκιμασμένους, χωρίς όρεξη για δουλειά, μόνο με τουπέ και μούρη. Είπαμε για την Γαιτανά, είπαμε για τον Αράπογλου, είπαμε για τον Γεωργαμλή.

Αυτή την στιγμή φαίνεται, ότι όλοι αυτοί που δεν πρόσφεραν «ΤΙΠΟΤΑ» στην πόλη, έχουν μαζευτεί σε μία δημοτική παράταξη -συγκεκριμένα του Γιάννη Βούρου- και διεκδικούν την ψήφο των δημοτών. Ε, δεν πρέπει να σταματήσει κάποτε αυτό; Δοκιμάστηκαν φτάνει. Ας πάνε κάποιοι σπίτι τους να αναλάβει και κανένας άλλος. Το λέτε και εσείς στην ομιλία σας παραπάνω. Παρόλα αυτά περιμένουμε την απάντηση σας στο πως φαίνεται από το ψηφοδέλτιο η νίκη.

Φαίνεται από την οργάνωση, Φαίνεται από το πρόγραμμα, Φαίνεται από το πλήθος που ακολουθεί τον καθένα τις ομιλίες.

Μπορείτε να μας πείτε τι παραπάνω οργάνωση έχετε εσείς από άλλες δημοτικές παρατάξεις;  Το πρόγραμμα σας, είναι δεν είναι δύο σελίδες. Τι παραπάνω προτείνετε εσείς από άλλες παρατάξεις; Υπάρχουν προγράμματα που κυκλοφορούν στην πόλη πιο ολοκληρωμένα και πιο εμπεριστατωμένα. Πώς δηλαδή «λέτε» ότι έχετε καλύτερο πρόγραμμα; Όποιος το έχει διαβάσει θα καταλάβει αμέσως ότι έχει γραφτεί «τσάτρα Πάτρα». Να σας θυμίσουμε λίγο το πρόγραμμα σας;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ:

Και σε αυτό το σημείο,  λέτε ότι θέλετε και ότι σας συμφέρει.

Αυτό που λέτε «ότι φαίνεται από το πλήθος που ακολουθεί τον καθένα τις ομιλίες» ειλικρινά θέλουμε να δούμε και εμείς. Σε επόμενη ομιλία της παράταξης σας θα στείλουμε συνεργάτη (που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις) ώστε να κάνει αναλυτικό ρεπορτάζ. Να δούμε στην πραγματικότητα ποιος σας ακολουθεί. Έτσι για να το γράψουμε και εμείς. Θέλουμε να δούμε αν είναι δημότες ή υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης σας. Μην σας φανεί περίεργο αν θα δείτε σε εκδήλωση σας άτομα που γνωρίζετε. Σας ενημερώνουμε.

Δεν πρέπει την Κυριακή 26 Μαΐου να σπαταληθεί ούτε μία ψήφος κάθε ψήφος μπορεί να είναι μία παραπάνω έδρα στο δημοτικό συμβούλιο.

Εδώ καταλαβαίνουμε ότι προσπαθείτε να ανεβάσετε με χίλιους τρόπους το ποσοστό του Γιάννη Βούρου την πρώτη Κυριακή μήπως και καταφέρετε να είστε και εσείς «χωμένος» μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.  Άδικος κόπος, στο κοινό μου μιλάτε οι περισσότεροι είναι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης σας. Δηλαδή «τα λέμε μεταξύ μας» ένα πράμα.

Επομένως εάν θέλουμε ένα Δήμαρχο στις 27 Μαΐου που δεν θα είναι εκβιαζώμενος από γνωστούς αγνώστους που τους ξέρουμε και δεν θα συναλλάσσεται για το αύριο της πόλης.

Αυτό τι το θέλατε; Γνωρίζουμε και γνωρίζετε πολύ καλά.

Πρέπει να δώσουμε δύναμη στον Γιάννη τον Βούρο από την πρώτη Κυριακή.

Ναι, ξέρουμε, για να καθίσετε και εσείς επιτέλους σε μία καρέκλα. Γιατί όλα είναι μια καρέκλα.

Ευχαριστώ πολύ. Καλή συνέχεια.

Επίσης

4 thoughts on “Μία ομιλία για γέλια και για κλάματα… μία ομιλία μέσα στο ψέμα. Έτσι προσπαθούν να διεκδικήσουν κάποιοι το Δήμο.

 1. Έκλαψα! Να είστε καλά ρε παιδιά εκεί στην Αναγέννηση. Μακάρι να το παίξουν αυτό το ξεκαρδιστικό βίντεο όλα τα τοπικά μέσα για να φτιάξουν όλοι οι συμπολίτες μας καινούργιο συκώτι.

  Μου αρέσει!

 2. Τέτοια έπαρση με τα χεράκια στις τσέπες απευθυνόμενος σε κόσμο!!!!!!!! Δηλαδή αν, λέμε αν, εκλεγεί κιόλας και αν, λέμε αν, πάρουν και το δήμο τι να περιμένουμε;;;; Τελικά όσο κι αν προσπάθησε να τον ξεπλύνει και να τον εκπολιτίσει ο Χάρης παίρνοντάς τον από τον ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη και στέλνοντάς τον στη Ντόρα, ο φασιστάκος δεν αλλάζει. Τέλος. Η γλώσσα του σώματος στο βίντεο τα είπε όλα.

  Μου αρέσει!

  • Το «σε κόσμο» είναι σχετικό. Μη φανταστείς δα οτι ήταν και καμιά λαοθάλασσα. Το 90% του πλήθους (χαχαχαχα) ήταν οι υποψήφιοι. Απο δαύτους μάλιστα καμιά δεκαριά βρέθηκαν πρώτη φορά στη ζωή τους στου Κάκαβα. Καλά για τον αρχηγό δεν το συζητώ.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s