Δελτίο τύπου: Οι Εκδηλώσεις μνήμης του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας «ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»

6

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Νέα Φιλαδέλφεια 1 Οκτωβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης 28 – 29 – 30 Σεπτεμβρίου 2019 « ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, 97 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ» του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» στον προαύλιο χώρο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο χαιρετιστήριο μήνυμα του ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Συνδέσμου Μικρασιατών Χρήστος Τριανταφύλλου παρουσίασε τους συνεργάτες του, Χαρά Καμπέρη, Ευφροσύνη Κακογιαννάκη – Λιβανίου , Σοφία Αλεφραγκή, Γιάννη Τομπούλογλου, Στεφανία Νίκα – Τερζή, Ηλία Μάζη, Μάχη Φώτα, Γιώργο Σαββαΐδη, Μπέττυ Καραγιάννη, Μαρία Νέννε, Αντώνη Λεφάκη, Έλλη Κατσίβελου, Αλεξάνδρα Αρχόντισα, Ρένα Σταματοπούλου, Ιωάννα Τσιμπίδη, Γιώργο Ζήση και μεταξύ άλλων είπε:

Μικρασιάτες και Μικρασιάτισσες, φίλες και φίλοι,

…Είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με ακρίβεια ο αριθμός των νεκρών από τη γενοκτονία των Ελλήνων Μικρασιατών (ξεκινά από 300.000 και φτάνει ως 1.000.000). Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, τουλάχιστον 500.000 Μικρασιάτες (εκτός των Ποντίων) έχασαν τη ζωή τους κάτω από βασανιστικές και απάνθρωπες συνθήκες. «Ενάμισι εκατομμύριο άνθρωποι βρεθήκανε ξαφνικά έξω απ΄ την προγονική τους γη.» γράφει η Δίδω Σωτηρίου. «Παράτησαν σκοτωμένα παιδιά και γονιούς άταφους. Παράτησαν περιουσίες, τον καρπό στα δένδρα και στα χωράφια, το φαΐ στη φουφού, τη σοδειά στην αποθήκη το κομπόδεμα στο συρτάρι, τα πορτρέτα των προγόνων στους τοίχους. Και βάλθηκαν να τρέχουν να φεύγουν κυνηγημένοι. Κοιμήθηκαν αποβραδίς νοικοκυραίοι στον τόπο τους και ξύπνησαν φυγάδες, θαλασσοπόροι, άστεγοι άποροι και ζητιάνοι στα λιμάνια του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, της Πάτρας …. με μια θλιβερή ταμπέλα κρεμασμένη στο στήθος: «Πρόσφυγες!» Που να ακουμπήσουν οι πρόσφυγες; Τι να σκεφτούν; τι να ξεχάσουν; τι να πράξουν; που να δουλέψουν; πώς να ζήσουν;.. Χωρίς πατρίδα, χωρίς δουλειά, χωρίς σπίτι. Και μόλις χτες να θυμάσαι πως ήσουνα νοικοκύρης»…

Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων, Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, ξεκίνησε με την παράδοση απονομής του αριστείου βραβείου «ΦΙΛΙΩ ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΥ» στους αριστούχους απόφοιτους Λυκείων της πόλης μας. Οι μαθητές ήταν:

 • ΜΙΧΑΛΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ με βαθμό 19,6 από το 1ο Γενικό Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας.
 • ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ με βαθμό 20 από το 2ο Γενικό Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας.
 • ΔΟΥΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ με βαθμό 19,7 από το 3ο Γενικό Λύκειο Ν. Φιλαδέλφειας.
 • ΚΑΡΑΘΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ με βαθμό 19,9 από το 1ο Γενικό Λύκειο Ν. Χαλκηδόνας.
 • ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ με βαθμό 19,5 από το 1ο ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας.
 • ΓΑΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ με βαθμό 19,6 (ισοβαθμία) από το 2ο ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας.
 • ΜΗΛΙΩΡΕΛΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ με βαθμό 19,5 από το 3ο ΕΠΑΛ Ν. Φιλαδέλφειας.

Συνεχίσαμε με την παρουσίαση του βιβλίου της Εύης Πατσέλη “Ο κύκλος της λήθης” των εκδόσεων Πνοή. Για το βιβλίο μίλησαν:

 • Δέσποινα Γιαμβριά-Μπλαστροπούλου (Καθηγήτρια Γαλλικής Φιλολογίας –Συγγραφέας)
 • Χρήστος Τριανταφύλλου (Πρόεδρος Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας «ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»
 • Εύη Πατσέλη (Λογοπεδικός- Σύμβουλος Ψυχ. Υγείας – Συγγραφέας)

Αποσπάσματα από το βιβλίο  θα ανέγνωσε η ηθοποιός Λίνα Σακκά.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που εμπεριέχει όλα εκείνα που σημάδεψαν την Ιστορία της Μικρασιατικής  Ελλάδας, αλλά και τους Μικρασιάτες έναν-έναν χωριστά, δηλαδή «την οικογένεια και την ορφάνια, τον πόλεμο και την ειρήνη, την ένωση και τη διάλυση, την αγάπη και τον χωρισμό».

Αμέσως μετά, παρουσιάσαμε μουσικό αφιέρωμα με σκοπούς και τραγούδια από την Μικρά Ασία, «ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑ» με τον αυθεντικό λαϊκό καλλιτέχνη του ρεμπέτικου Πανάγο και τους συνεργάτες τους.

Την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, τιμήσαμε τους ανθρώπους αυτούς που ξανάφεραν την ελπίδα και έχτισαν τη νέα μας πατρίδα, μέσα από τα συντρίμμια της Μικρασιατικής καταστροφής. Όλους αυτούς που με την σημαντική συμβολή και προσφορά τους δεν αφήνουν να σβήσει η φλόγα της ιστορίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού.

Φέτος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Μικρασιατών αποφάσισε να απονείμει τιμητική διάκριση στους:

 • Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας, τον Αρχιμανδρίτη Τιμόθεο Ηλιάκη. Έναν άνθρωπο που έχει συμβάλει σημαντικά και δυναμικά στην προώθηση του Μικρασιατικού Ελληνισμού. Έναν άνθρωπο που έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το πρόσωπο του αειμνήστου Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντίνου του ΣΤ΄ που έζησε εξόριστος στη Ν .Φιλαδέλφεια και με ενέργειες του κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε ο ανδριάντας του Πατριάρχη στην ομώνυμη κεντρική πλατεία της πόλεως. Επίσης συνετέλεσε στην αγιοκατάταξη του Χρυσοστόμου Σμύρνης και των συν Αυτώ Μαρτύρων της Μικρασιατικής καταστροφής. Την απονομή έκαναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών, Χρήστος Τριανταφύλλου και η Αντιπρόεδρος Χαρά Καμπέρη.
 • Σκηνοθέτη, Αντώνη Παπαδόπουλο. Έναν άνθρωπο με ξεχωριστή προσωπικότητα, με πολύχρονη, και πολυσήμαντη προσφορά στον Πολιτισμό και ειδικότερα του Μικρασιατικού Πολιτισμού. Με αδιάλειπτη αφοσίωση, κατόρθωσε να δημιουργήσει στον χώρο του θεάτρου, μια σειρά εξαιρετικών έργων που αφορούν την Μικρά Ασία. Την απονομή έκαναν ο Προϊστάμενος του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, Αρχιμανδρίτης Παντελεήμονας Παπασυνεφάκης και Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών, Χρήστος Τριανταφύλλου.

Στη συνέχεια παρουσιάσαμε την θεατρική παράσταση «ο Καστανάς», μία ηθογραφική κωμωδία για την Μικρά Ασία από την θεατρική ομάδα ΣΙΠΥΛΟΝ της Ένωση Μαγνησίας Μικράς Ασίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αντώνη Παπαδόπουλου. Στην παράσταση συμμετείχαν οι ηθοποιοί:  Βέρα Βαρούτη, Κλειώ Κοντού, Άρτεμις Παβέλα, Κατερίνα Γεωργαρίου, Κώστας Τσατσαρώνης, Πόπη Σπανάκου, Σοφία Ηλιάδου, Δώρα Νικολοπούλου, Βάσια Χειράκη, Μαίρη Θωίδου, Ευγενία Πασπαλά.

Την τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων, Δευτερά 30  Σεπτεμβρίου 2019 στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ 97 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ και για τον εορτασμό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΙΣΣΑΣ, Πολιούχου και Προστάτιδος Ν. Φιλαδέλφειας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου η μουσική εκδήλωση «ΝΟΤΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ» με την Λένα Αλκαίου και την ορχήστρα της.

 Η εκδήλωσε ξεκίνησε με την απονομή τιμητικής διάκρισης από τον σύλλογο μας στην καλλιτέχνιδα Λένα Αλκαίου για την σημαντική και άοκνη συνεργασία και βοήθεια στις εκδηλώσεις μνήμης του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ 97 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ». Την απονομή έκαναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών, Χρήστος Τριανταφύλλου και η Ταμίας Σοφία Αλεφραγκή.

Στη συνέχεια ο Πατέρας Παντελεήμονας Παπασυνεφάκης την ευχαρίστησε για την συμμετοχή της στην εκδήλωση  και δώρισε στην Λένα Αλκαίου αντίγραφο της εικόνας Παναγίας της Βουρλιώτισσας και αναφέρθηκε με ιδιαίτερα επαινετικά λόγια στον Πρόεδρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Μικρασιατών για την πολυετή και πολύπλευρη δραστηριότητα τους.

Στη συνέχεια δόθηκε «Τιμής Ένεκεν» από τον σύλλογο μας στον Ευστράτιο Τριανταφύλλου. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου είπε:

 Η επόμενη τιμητική διάκριση έχει μεγάλη σημασία για έμενα προσωπικά. Βασικά θα ήθελα να τιμήσω μια κύρια που δεν ζει πια. Μια κυρία που από μικρό κιόλας μου έμαθε να αγαπώ την Μικρά Ασία. Μία κυρία που όπως με όλους τους Μικρασιάτες της γενιάς της η ζωή υπήρξε σκληρή μαζί της. Όλο πληγές και τραύματα, όλο γεγονότα. Γεγονότα όμως που άλλαξαν την οπτικής της για τον άνθρωπο, τη δίδαξαν και της ανάπτυξαν τη σκέψη της. Μια κυρία που κάθε χρόνο αυτές τις μέρες της Καταστροφής την έχω διαρκώς μπροστά μου. Θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα απόψε να ήταν εδώ και να μπορούσα να τιμήσω την μικρασιάτισσα γιαγιά μου Άννα. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ. Έτσι επέλεξα προς τιμήν της να φιλοξενήσω την φωτογραφία της στο εξώφυλλο του περιοδικού του Συνδέσμου που θα έχετε σε λίγη ώρα στα χέρια σας. Θα μου επιτρέψετε όμως πριν ξεκινήσουμε να σας μοιράζουμε το περιοδικό να καλέσω εδώ δίπλα μου τον γιό της γιαγιά μου και πατέρα μου, Στράτο Τριανταφύλλου και να του προσφέρω «τιμής ένεκεν» το πρώτο αντίτυπο του τεύχους ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 του Περιοδικού του Συνδέσμου Μικρασιατών «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ».

Ακολούθησε η μουσική εκδήλωση «ΝΟΤΕΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ» και οι κυρίες του Συνδέσμου «τράταραν» όλους τους παρευρισκόμενους ρακί και τσικουδιά.

Στις εκδηλώσεις μνήμης του Συνδέσμου Μικρασιατών «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ 97 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ», διανεμήθηκε δωρεάν στους όλους τους παρευρισκόμενους το νέο τεύχος (#12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2019) της πολυτελέστατης έκδοσης με 40 σελίδες περιοδικό «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» του Συνδέσμου Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Το συγκεκριμένο τεύχος είναι αφιερωμένο σε όλες τις Μικρασιάτισσες γιαγιάδες μας. Και σε αυτό το τεύχος του περιοδικού του Συνδέσμου όπως και τα προηγούμενα, υπάρχουν μαρτυρίες, μικρασιατικά έθιμα, συνταγές, άρθρα που αφορούν αποκλειστικά την Μικρά Ασία. Από την 1η Οκτωβρίου 2019 το Περιοδικό «ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» θα το βρείτε εκτός από την Νέα Φιλαδέλφεια και την Νέα Χαλκηδόνα και σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Κλείνοντας τις εκδηλώσεις μνήμης του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας «ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ»,  «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ 97 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ» ο Πρόεδρος του συνδέσμου Χρήστος Τριανταφύλλου ευχαρίστησε θερμά τους:

 • Τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέας Φιλαδέλφειας Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα Παπασυνεφάκη που πάντα είναι δίπλα μας στηρίζοντας και δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις μας. Επίσης τους συνηφημερίους του, το εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού, την νεωκόρο κ. Κατερίνα που μαζί με τους εθελοντές και τις εθελόντριες βοήθησαν στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων μνήμης.
 • Τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες που συνέβαλαν για να πραγματοποιηθούν οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις και για να εκδώσουμε και φέτος το περιοδικό του Συνδέσμου Μικρασιατών:
 1. Το Μικρασιάτικο Μεζεδοπωλείο και τους ιδιοκτήτες του Αβραάμ και Σίμο.
 2. Το εργοστάσιο εκκλησιαστικών ειδών ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΑΝΙΚΑ
 3. Το café- bar ΑPERTO
 4. To café – bar ΧΑΣΙΕΝΤΑ
 5. Την καφετέρια ΠΕΤΡΙΝΟ
 6. Το κατάστημα οπτικών ART OPTICAL της κ. Σίσσυς Καζακίδου
 7. Το εργαστήριο πίτας «Θείος Φάνης»
 8. Το ψητοπωλείο «ο Ανδρέας»
 9. Το εστιατόριο «Σουβλακούπολη»
 10. Το εστιατόριο «Αμπελάκια»
 11. Το εστιατόριο «ΧΑΜΑΜ»
 12. Την παραδοσιακή ταβέρνα «Μίστερ Λουκιδέλης»
 13. Το μεζεδοπωλείο «Μέλισσες»
 14. Το ψητοπωλείο «Σουβλάκες»
 15. Το ψητοπωλείο «ΣΑΒΒΑΣ»
 16. Το ζαχαροπλαστείο «Cosmik»
 17. Τον παιδότοπο «FUN PLAY»
 18. Τα συστήματα ασφαλείας «ΓΚΑΒΕΡΑ»
 19. Το ταξιδιωτικό γραφείο «ΜΑΚΡΥΝΟΡΗΣ»
 20. Το κομμωτήριο «ΝΙΚΟΛΑΣ» στη Νέα Χαλκηδόνα
 21. Τα φροντιστήρια «ΡΟΠΗ»
 22. Το γραφείο τελετών «Μιχάλη Εμ. Καραγιάννη»

 • Την επαγγελματία Βαρβάρα Μπέκα και το κατάστημα της «Περί φωτογραφίας» για την ευγενική προσφορά της στο φωτογραφικό υλικό των εκδηλώσεων.
 • Τον επαγγελματία Μπάμπη Βαρούτη και το κατάστημα της «Cinitron» για την ευγενική προσφορά του στην βιντεοκάλυψη των εκδηλώσεων.
 • Το μέλος του Συνδέσμου Διονύση Κάρνο για την ευγενική χορηγία του κεράσματος (ρακί) στις εκδηλώσεις μνήμης.
 • Όλους όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις μνήμης του Συνδέσμου μας «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ 97 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ».
 • Την συγγραφέα Εύη Πατσέλη, τον λαϊκό καλλιτέχνη του ρεμπέτικου Πανάγο και τους συνεργάτες του.
 • Τον σκηνοθέτη Αντώνη Παπαδόπουλο και την θεατρική ομάδα ΣΙΠΥΛΟΝ της Ένωσης Μαγνησίας.
 • Την καλλιτέχνιδα Λένα Αλκαίου και τους συνεργάτες της.
 • Τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που παραχώρησε καρέκλες για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις μας.
 • Τους εκατοντάδες συμπολίτες και μέλη του Συνδέσμου μας που παρακολούθησαν τις τριήμερες εκδηλώσεις «ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ 97 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ» και μας έδωσαν την δύναμη στο να συνεχίσουμε το έργο μας, την μεταλαμπάδευση του Μικρασιατικού πολιτισμού.
 • Τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού)

Μεταξύ των παρισταμένων ξεχωρίσαμε τους:

Ιερείς των Ναών της πόλης μας: τους Πατέρες Νεκτάριο, Νικόλαο και Χρήστο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου, τον Πατέρα Τιμόθεο του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά Αιτωλού, την Βουλευτή της περιοχής μας και Κοινοβουλευτική εκπρόσωπο της Ν.Δ Ζωή Ράπτη, τον Αντιδήμαρχο  Παιδείας Ν.Φ-Ν.Χ Τάσο Κωνσταντινίδη, τον Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης Ν.Φ-Ν.Χ «η Πόλη της Καρδιάς μας» Χάρη Τομπούλογλου, τους Δημοτικούς Συμβούλους Ν.Φ-Ν.Χ: Χρήστο Κοπελούσο, Γιάννη Ουσταμπασίδη, Κώστα Τομπούλογλου, Τάκη Αθανασόπουλο, Σοφία Αλεφραγκή, τον Πρόεδρο του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού Λουκά Χριστοδούλου, τον Πρόεδρο της Εστίας Νέας Σμύρνης Ιωάννη Παπαδάτο, το Προεδρείο της Ένωσης Ποντίων «Αργοναύτες» Ν.Φ-Ν.Χ, Χρήστο Μωυσιάδη, Σοφία Βρεττέα, Νικόλαο Μουζάκη και Γεώργιο Νικολάρο, την Πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Ρούλα Πατίλη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ρουμελιωτών Κων/νο Κυριαζή, τον Πρόεδρο της Β4 Ν.Ε ΝΔ Σπύρο Αβραμάκο, την Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο ΝΔ Βάσω Φιλιππάτου, τον Πρόεδρο των Αντιοχειτών Γιάννη Ντόγαντζη, την Πρόεδρο του πολιτιστικού γυναικών Λυκόβρυσης-Πεύκης Βίκυ Μάλαμα, τον Πρόεδρο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Ν.Χ Βαγγέλη Βεσκούκη, τον Γραμματέα της Β4 Ν.Ε ΝΔ Γιώργο Τσούκα, την εκπρόσωπο του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργου Κουμουτσάκου, Μάρθα Σαμαρά, τον Αντιπρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο ΝΔ Παντελή Στεργιάννη, τον Γραμματέα της ΔΗΜ. Τ.Ο ΝΔ Χάρη Τσούλα, την πρ. Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Χαλκηδόνας Ρίτσα Αποστολίδου, την πρ. Αντιδήμαρχο Ν. Χαλκηδόνας και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Ρουμελιωτών Μαρία Βουγιούκα, την πρ. Αντιδήμαρχο Νέου Ψυχικού Νταίζη Κωνστάν, την πρ. Δημοτική Σύμβουλο Ν.Φ – Ν.Χ Αντωνία Αναγνώστου, την πρ. Πρόεδρο Αντιοχειτών Κατερίνα Γιαζιτζή, την γνωστή τραγουδίστρια Νάντια Καραγιάννη, τον Γιάννη Πρατσή, τον Μπάμπη, τον Πάνο και την Κούλα Παλάσκα κ.α

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Τριανταφύλλου                                   Ευφροσύνη Κακογιαννάκη-Λιβανίου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s